Huizen doet zichzelf te kort in de derby tegen de Corvers

In een niet zo zinderende wedstrijd tussen het eerste van KV Huizen en De Corvers werd er door de thuisspelende ploeg verloren met 9-10.
Hoewel het in de eerste helft nog aardig gelijk op ging, werd al snel duidelijk dat het een lastige wedstrijd zou worden voor de Huizers. Waar het de tweede helft de Corvers was die de voorsprong nam, werd het in de laatste minuten nog spannend gemaakt door de Huizers.

Ondanks de redelijke verdediging van Huizen werd er in aanvallend opzicht te weinig gepresteerd. Het creëren van kansen bleek lastig, en de kansen die genomen werden kwamen niet in de buurt van de korf. Zelfs het nemen van strafworpen was afgelopen zaterdag al te lastig. In totaal werden er 5 strafworpen gemist. Ondanks de matige aanvallen had Huizen de wedstrijd dus kunnen beslissen met het scoren van de strafworpen.

Zoals gezegd was het Huizen die ver van het gewenste niveau speelde, en daarom durf ik met zekerheid te zeggen dat bij de eerstvolgende ontmoeting tegen de Corvers in de zaal er wat recht gezet gaat worden.
Een dankwoord gaat uit naar het aanwezige publiek die ondanks het matig spelende Huizen toch in grote getale aanwezig was.