Huizen behaalt de punten tegen DTS

Vandaag stond de eerste thuiswedstrijd van de voorjaarscompetitie tegen DTS uit Enkhuizen gepland. De uitwedstrijd eindigde in een gelijkspel en Huizen moest deze wedstrijd zien te winnen om punten te pakken om aan te kunnen sluiten met de koplopers van de competitie.

Huizen kwam al snel op een 4-0 voorsprong dankzij 3 mooie schoten en een doorloopbal van de heren. DTS had moeite aansluiting te vinden. Met een stand van 6-2 werden de kleedkamers opgezocht om een warme kop thee te drinken.

De tweede helft moest Huizen de voorsprong zien te houden en de overwinning veilig zien te stellen. Huizen wist nog een aantal maal te scoren, maar DTS kon ook hier geen duidelijk antwoord op geven, waardoor het scorebord bij het eindsignaal een stand aangaf van 13-6.

Huizen 1 heeft nu een week vrij en zal zaterdag 18 april om 15.30u uit spelen tegen SDO uit Hillegom.