Huizen 1 - Regio'72 1

Afgelopen zaterdag speelde Huizen zijn laatste zaalwedstrijd tegen Regio 72. Hoewel Huizen al gedegradeerd is, wilden we het trouwe publiek toch een leuke wedstrijd laten zien.

Om 15:30 barstte de wedstrijd los. Regio pakte de leiding en stond snel met 1-3 voor. Deze voorsprong van 2 punten hield de club uit Vaassen bijna de hele eerste helft maar richting het einde kende Huizen een goede fase waardoor de ruststand 10-9 was.

Na de rust was het weer Regio dat initiatief nam en 2 punten scoorde. Hier zette Johan en Ewout vervolgens weer twee doelpunten tegenover.  Regio scoorde vervolgens 4 doelpunten  en het duurde even voordat Huizen dit recht wist te zetten.

Richting het einde van de wedstrijd volgende nog een aantal  kaarten voor Regio, men zou kunnen zeggen dat deze te snel gegeven zijn maar wat zeker is, is dat een aantal mensen  van Regio de gemoedstoestand van de scheidsrechter onvoldoende hebben ingeschat.

Na een spannende eindfase waarin Huizen de scheidsrechter een beetje mee had wist het eerste team de wedstrijd te winnen met 21-20.

We willen het publiek bedanken voor de steun gedurdende dit zaalseizoen, handhaven in de tweede klasse zat er helaas niet in maar we zijn blij dat jullie elke keer weer kwamen kijken. Tot (weer)ziens op het veld!

Doelpuntenmakers: Johan (7), Hendrik (7), Jacqueline (2), Vincent (2), Nina, Ewout en  Mark.