Huizen verliest kansloos van TOP (V)

Na een spannende thuiswedstrijd tegen TOP, waarbij in de laatste minuut onterecht werd verloren met 16-17, wisten we dat we het TOP ook uit moeilijk konden maken. Na een lang (bijna eindeloos) eind rijden, kwamen we aan bij een mooie nieuwe sporthal.

Huizen kende een zwakke beginfase en kwam ook achter met 3-0. Huizen vocht zich daarna terug en kon redelijk meekomen qua score. Via 3-0, 5-2, was de ruststand 7-5, waarbij alles nog mogelijk was.

Na rust begon Huizen weer zwak en werden er teveel onnodige kansen weggegeven. Dit resulteerde in een achterstand van 15-8. TOP was sterker, maar Huizen had genoeg kansen, maar ze wilden er niet in. Eindstand 18-7.

De laatste thuiswedstrijd is 7 maart om 15:30 in de Meent tegen Regio' 72 uit Vaassen. Huizen is officieel gedegradeerd sinds vorige week, maar wil toch niet zomaar met zich laten sollen de laatste wedstrijd. Daarom gaan we er alles aan doen om de punten in Huizen te houden en het publiek weer een leuke wedstrijd te gunnen. Hopelijk tot dan!