SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Huizen na nederlaag tegen Oranje Zwart gedegradeerd.

Het zat er al een poosje aan te komen, maar de formatie van scheidend trainer Bas de Jong is gedegradeerd uit de 2de klasse. In theorie was handhaving nog mogelijk, dan had Huizen afgelopen zaterdag moeten winnen en de concurrenten moesten verliezen.

Dit gebeurde niet, Huizen was kansloos tegen Oranje Zwart en zag Regio'72 winnen Hellas. Hierdoor is na 5 jaar een einde gekomen aan een verblijf in de 2de klasse. 

In de wedstrijd tegen Oranje Zwart had Huizen in de eerste helft niets in te brengen. De gedoodverfde kampioenskandidaat liet in de eerste helft zien waarom het bovenaan stond en liep uit naar 4‐0 voordat Huizen een antwoord had. Huizen moest hard werken voor kansen en doelpunten, terwijl Oranje Zwart over meerdere schijven gevaarlijk was. De eerste helft eindigde in 10-3 voorsprong voor Oranje Zwart. 

In de tweede helft had Huizen de zaken iets beter op orde, maar kreeg niet de mogelijkheid van Oranje Zwart om echt dichterbij te komen. De Huizers scoorden wat makkelijker, maar vaak had Oranje Zwart ook eenvoudige reactie door direct te scoren. 

Toch kan Huizen terugkijken op een goede tweede helft waarbij de weerstand tegen de aanstaande kampioen op een waardig niveau was. Het maakte de wedstrijd een ook stuk aantrekkelijker. Ondanks dit eindigde wedstrijd onder goede leiding van de scheidsrechter in 19-11.  

Huizen is dan weliswaar gedegradeerd maar zal iedere wedstrijd zich nog zijn beste kant willen laten zien voor het publiek. Het is volgend jaar de taak van de nieuwe trainer om Huizen te proberen te laten promoveren. De komende wedstrijd is thuis tegen Juventa in thuishal De Meent om 16.30u. 

spankbang.cc