Huizen nog steeds puntloos na nederlaag tegen Hellas ‘63

Afgelopen zaterdag mocht Huizen thuis aantreden tegen Hellas ‘63. De ploeg uit Nunspeet nam voorafgaand aan de wedstrijd de 2e plek in op de ranglijst en wist in het eerdere treffen dit seizoen de punten thuis te houden.

Huizen wist de score nog te openen, maar al snel daarna liep het team achter de feiten aan. De aanvallen liepen niet en de verdediging stond veel onder druk. Met name de dames van Hellas ’63 wisten de korf makkelijk te vinden en bouwden de score uit naar een ruststand van 3-8.

Na de rust kwam Huizen beter in het spel en kon het team de achterstand terugbrengen naar een stand van 8-10. Helaas bleek het gat wat in de 1e helft was geslagen niet meer te dichten. Hellas ’63 bleef scoren en met alle wilskracht en strijdlust die Huizen inbracht was, ondanks dat het team de 2e helft wist te winnen, het tij niet meer te keren. Dit resulteerde in een eindstand van 14-17.

Na 9 competitiewedstrijden staat Huizen nog steeds puntloos onderaan de ranglijst. Volgende week staat de wedstrijd thuis tegen Midlandia op de planning. Midlandia neemt momenteel de 7e plek en vecht tegen degradatie. Huizen is nog steeds gebrand om de eerste punten binnen te slepen. Om hier kans op te maken zal het team de hele wedstrijd volledige strijdlust en wilskracht moeten laten zien.