Slechte start nekt Huizen tegen Thrianta

Afgelopen zaterdag speelde het vlaggenschip weer ver weg. De reis ging deze keer naar Hoogeveen. Na 1,5 uur reizen dachten we dat we klaar waren voor de wedstrijd.

Maar helaas waren we dat niet. Na ongeveer 25 seconde stonden we al 2-0 achter. Dit was denk ik wel onze slechtste start van het seizoen. Helaas bleef het niet bij 2-0. We kwamen zelfs op 5-0 achterstand voordat we iets konden doen. Maar hier was dan eindelijk onze eerste goal. Daarna scoorde we er nog 2 voordat Thrianta weer verder uit liep. Alle doelpunten deze wedstrijd waren afstandschoten behalve de 5-0 (Thrianta ), 8-6 ( Huizen) en de 14-10 (Thrianta ). Er kwamen aan Huizen kant tien minuten voor tijd en 6 minuten voor tijd nog 2 wissels aan Huizen kant. Huizen verloor de wedstrijd met 18-11.

In het verslag van de tegenstander staat, dat wij erg slecht en sloom speelde. Zij hebben daar gelijk in. We hebben van ons zelf verloren. We moeten scherper aan de wedstrijd beginnen. Als een twee meter lange heer een rebound duel verliest van een 1,70 m dame van Huizen en dan gaat zeuren bij de scheids, dan hebben we dit verlies zeker aan ons zelf te danken. (Natuurlijk is deze dame een topper, dus logisch dat hij verloor). Helaas ging de scheidsrechter op het laatst nog mee met het gezeur van de tegenstander. Maar dit had geen invloed meer op de wedstrijd, dus wij maakte ons er niet druk meer om.

Er waren ook zeker wel wat hoogtepunten. Twee mooie blokjes en wat mooie afstandschoten.

Aanstaande zaterdag hebben we iets goed te maken. Wij zullen dan thuis spelen tegen Hellas. Daar zullen wij alles aan doen om deze wedstrijd te gaan winnen. Wij hopen op veel steun van ons trouwe publiek!!