SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Huizen nagenoeg kopje onder in de 2e klasse

 
Afgelopen zaterdag moesten we uit naar Vaassen, naar de ploeg waar we, hoopten, de meeste kans te maken op winst. We moesten spelen tegen Regio ´72. Deze wedstrijd was erg belangrijk om voor de korte winterstop toch nog wat punten mee te pikken.
Vol goede moed stortten we ons in de wedstrijd en dit liep erg gelijk op. Regio ´72 was zeker niet de betere ploeg en we konden ze erg goed aan. Helaas moesten we vroegtijdig al wisselen in verband met een blessure. Tot aan de rust verliep het erg spannend en kwamen we tot een tussenstand van 7-6. In de rust attendeerde Bas ons er op dat we erg gefocust moesten blijven en dat de eerste minuten van de tweede helft heel erg belangrijk waren.
 
Na de tweede helft ging het bergafwaarts. Het tempo van onze aanvallen daalden en er zat niet veel pit meer in. Ook hadden we te maken met weer een erg fysieke tegenstander die erg goed speelde op de overtredingen en daardoor kregen ze ook veel ballen mee.
 
Het wilde ook deze keer helaas weer niet lukken en met een hele hoop pech aan onze kant won Regio '72 met 14-9 in eigen huis.
 
Wij hopen dat u volgend jaar weer bij ons komt kijken en het hele eerste wenst u fijne feestdagen

 

spankbang.cc