Huizen 1 - TOP(V) 1

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen TOP op het programma. Een onbekende ploeg voor Huizen, maar dat op papier een gewaagde tegenstander leek te zijn.

Huizen begon de wedstrijd scherp en kwam al snel op 1-0 voorsprong te staan. TOP scoorde snel hierna 2 doelpunten waarmee de stand 2-1 werd. Vanaf dat moment liet TOP het lopen, Huizen strafte elke fout af die TOP weggaf en liep zelfs uit naar een 9-5 voorsprong. Deze voorsprong werd echter goedgemaakt door TOP waardoor de stand 9-8 werd. Om en om werd er nog een aantal keer gescoord waardoor we de rust ingingen met een stand van 12-10.

Na de rust scoorde TOP vrij snel. Huizen maakte dit goed door een paar mooie schoten op afstand erin te gooien. De stand werd 15-12. Huizen liet het verdedigend iets afweten en TOP kwam met veel energie ons tegemoet. De stand werd 15-15. Hierna brak een spannende slotfase aan. De stand werd 16-16 met nog maar 5 minuten te spelen. Nadat TOP had gescoord volgden er nog wat aanvallen van beide kanten, waar helaas geen doelpunten uit kwamen voor Huizen. De eindstand is 16-17 geworden. Na afloop van de wedstrijd liepen de emoties hoog op, wat onnodig was. Helaas heeft Huizen alweer geen punten kunnen pakken deze thuiswedstrijd.

Volgende week zaterdag staat de wedstrijd tegen Regio 72 op het programma. Deze wedstrijd zal om 18:30 plaatsvinden in Vaassen. Huizen zal er alles aan gaan doen om punten mee naar huis te nemen. U bent hierbij van harte uitgenodigd om ons te komen aanmoedigen.