Juventa/GoedOrde 1 - Huizen 1

Op zoek naar het noorderlicht kwamen we in een plaats genaamd Hardenberg. Daar is de thuisbasis van Juventa/ GoedeOrde waar wij een belangrijke wedstrijd speelden om weer eens punten mee naar huis te nemen.

Juventa was voor ons een compleet onbekende ploeg maar op papier een tegenstander die aan ons gewaagd is.

Met een redelijke start van de wedstrijd kwamen we op 2-2. Bij beide ploegen werden er veel fouten gemaakt, zowel in de aanval als in de verdediging. Zeker in dit deel van de wedstrijd was het Juventa wat hiervan de vruchten plukte want binnen geruime tijd tilden ze de stand naar 8-4. Voor de rust konden wij onszelf nog herpakken doormiddel van een scherpe periode waar veel ballen onderschept werden konden we de stand terugbrengen naar 9-7.

Na de rust begon het spel heel rommelig en werden ondanks een snel doelpunt van Huizen een stempel op de wedstrijd gedrukt doordat Juventa die hun voorsprong van 1 naar 8 punten verschil maakte. Bij Juventa kwamen de fouten nu steeds meer naar voren en werd het spel bij Huizen steeds beter. Daardoor kon huizen toch nog wat terug doen door de eindstand naar 20-15 te brengen.