SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Huizen niets in te brengen tegen Oranje Zwart

Na de nipte nederlaag van vorige week tegen Midlandia, stond deze week de thuiswedstrijd tegen de koploper Oranje Zwart op het programma. Waar deze onbekende en naar verwachting sterke tegenstander graag hun koppositie wilde versterken, heeft Huizen de punten hard nodig om de gedeelde laatste plaats te verlaten.  

Dat Oranje Zwart de punten zou delen of zelfs weggeven, bleek al snel een illusie. Huizen wist nog op een 2-1 voorsprong te komen, maar daar was ook alles mee gezegd. Het goede, verzorgde, snelle en trefzekere spel van Oranje Zwart zorgde al snel voor een uitloop naar 2-6. Huizen maakte fouten, wist niet goed vrij te komen en had het ook verdedigend erg zwaar. Dit bleek ook uit de ruststand, waar Huizen tegen een 4-15 achterstand aan keek. 

Na de rust had Huizen iets meer in te brengen dan daarvoor, maar de ruime achterstand was niet meer goed te maken. Oranje Zwart speelde de wedstrijd goed uit tot een einduitslag van 12-25.

Volgende week reist Huizen af naar Hardenberg om om 18.30uur aan te treden tegen Juventa. Deze ploeg heeft 4 punten weten te behalen en staat hiermee op de 5e plaats. Huizen zal er alles aan doen om haar eerste punten van het zaalseizoen te bemachtigen, maar zal daarvoor zeker het aantal doelpunten omhoog moeten brengen. 

spankbang.cc