SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Huizen 1 verliest zware, spannende wedstrijd tegen Midlandia

Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Midlandia op het programma, een bekende tegenstander. Midlandia had een goede start in de competitie, waar Huizen wat minder uit de startblokken kwam. 

De wedstrijd begon met het moeizaam tot scoren komen. Beide aanvalsvakken waren slordig in het rondspelen en kregen weinig kansen. Dit resulteerde in een 2-2 stand na een kwartier spelen. Huizen speelde een sterke fase waarin de verdediging veel ballen onderschepte. Het aanvalsvak had echter moeite met het tot scoren komen, kansen werden gemist.  Na een 4-5 voorsprong, werd de ruststand 7-5 in het voordeel van Midlandia. 

Na rust ging het hoge wedstrijdtempo door. Huizen kwam op een achterstand van 11-7. Dit werd teruggebracht naar 11-9, waarna Midlandia weer uitliep naar 13-9. Huizen vocht zichzelf nog terug en voelde dat het nog kon. In de laatste minuten van de wedstrijd kwam Huizen nog terug tot 13-11. Het had gevochten, maar verloren door weer een zwakke fase in de wedstrijd. Vertrouwen is er wel. We willen de meegereisde aanhang toch bedanken voor hun komst. 

Volgende week de tweede thuiswedstrijd tegen het onbekende Oranje Zwart uit Zwolle. Zij staan momenteel eerste in de poule, dus Huizen wacht een sterkte tegenstander. Onze vechtlust wordt daar niet minder voor en we zullen er alles aan doen om van de nul punten af te komen. We hopen jullie allen te zien aanstaande zaterdag. Aanvang: 16:45 uur in de Meent.

spankbang.cc