SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Huizen kent zwakke fase en verliest bij Hellas

In de tweede wedstrijd van de zaalcompetitie mocht Huizen het in Nunspeet opnemen tegen Hellas’63.  In de vorige zaalcompetitie ontmoetten beiden teams elkaar ook en gingen beide teams een keer met de winst aan de haal. Het beloofde dan ook een wedstrijd op het scherpst van de snede te worden.

 

In de eerste helft leverden beide ploegen een gedreven schouwspel op, waarbij de scores werkelijk om en om elkaar opvolgden. De ploegen deden daarbij niets voor elkaar onder. Hellas’63 opende de score, maar Huizen maakte direct gelijk. Zo werd het in de eerste helft stuivertje wisselen. Wanneer Huizen scoorde maakte Hellas’63 gelijk of dit gebeurde andersom. Dit resulteerde in een ruststand van 7-7. 

De tweede helft begon waar de eerste helft eindigde. Beide ploegen scoorden wederom, waarna Hellas’63 over schakelde op achterverdedigen om het snelle aanvalstempo van Huizen weg te nemen. Hellas’63 slaagde daarin en Huizen kende op dat moment een zwakke fase in de wedstrijd, waarbij Hellas’63 de bovenliggende partij werd. Huizen moest op dat moment toezien hoe Hellas’63 weg liep en was niet in staat het tij te keren. De punten bleven daardoor in Nunspeet en Huizen stond, ondanks een redelijk goede wedstrijd met lege handen. Eindstand 17-14. 

Komend weekend mag Huizen het opnemen tegen Midlandia (de winnaar van het GZK 2014) in Bunnik. Midlandia zet op dit moment een goede prestatie neer als promovendus door de eerste twee wedstrijden om te zetten in winst en een gelijkspel. Het is aan Huizen om deze reeks te gaan doorbreken en zelf de eerste punten van dit zaalseizoen binnen te halen. Aanvang: 16.30u in sporthal De Tol.

spankbang.cc