SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Nipte nederlaag huizen bij koploper

Na een, tot in de laatste seconden spannende, belangrijke overwinning vorige week tegen De Corvers, stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen ZKC ‘31 op het programma. ZKC stond bovenaan en had al 4 wedstrijden op rij gewonnen. Hun laatste wedstrijd hadden zij verrassend verloren van SDO, van wie Huizen ruim had gewonnen. Concluderend is dus dat ZKC bovenin meedraait en een serieuze tegenstander is. Huizen zou belangrijke zaken doen als het punten mee naar huis wist te nemen.

Voorafgaand aan de wedstrijd werd gezegd dat het een jonge ploeg is, wat veel druk uitoefent, zowel aanvallend als verdedigend. Dit was dan ook in de eerste minuten gelijk al te zien. Huizen had het zwaar met deze druk en kwam al snel 1-0 achter. Het aanvalsvak draaide in het begin nog niet zo lekker en de Huizer verdediging had moeite met de aanvallende druk van ZKC. Na een aantal aanvallen maakte Hendrik de 1-1 door een omdraaibal. Wederom kwam Huizen achter, maar Johan maakte met een mooi schot de gelijkmaker.

Na een tijdje gespeeld te hebben zonder doelpunten, scoorde ZKC een paar keer door afstandsschoten. Hierdoor werd de stand 5-3. Gelukkig scoorde Hendrik door een mooi schot de 5-4, zodat ZKC niet al te ver zou weglopen van Huizen. 

Arnold bleek niet verder te kunnen door nog steeds last van zijn vorige week opgelopen hersenschudding en Vincent moest per direct invallen. Huizen kwam 7-4 achter te staan. Huizen kwam nog terug tot 7-6 door twee doelpunten van Mark en Vincent. ZKC liet dit niet gebeuren en scoorde in de laatste minuten voor de rust nog twee keer. Dit leidde tot een ruststand van 9-6. 

Na toegesproken te zijn door de coach in de rust was het de bedoeling dat Huizen met eigen vertrouwen de stand wat omhoog zou brengen. ZKC werkte dit tegen, maar ook Huizen had er moeite mee. Door onnodige overtredingen scoorde ZKC in het begin van de tweede helft drie keer. Hendrik hield dit tevergeefs een beetje tegen door weer een schot te scoren. Ook Maikel hielp hierin mee. Hij kwam er in voor Johan en binnen een paar minuten scoorde hij door middel van een afstandsschot. ZKC scoorde nog twee keer, wat de stand bracht tot 13-8. Nadat Huizen zich weer probeerde te herstellen na de onnodige overtredingen scoorden Hendrik en Maikel ieder weer een keer. 

Huizen kwam 14-10 achter te staan. Een stand waarbij niemand had verwacht dat we nog terug zouden komen met nog een aantal minuten te spelen. ZKC legde verdedigend veel druk, vooral op Hendrik. Nuchter als altijd, maakte hij na een aantal aanvallen zowel de 14-11 als de 14-12, een strafworp en een afstandsschot. Met nog een paar minuten spelen benutte Jacqueline een strafworp. De stand was nu 14-13. Het kon nog! De bal werd nog teruggespeeld naar het aanvalsvak, maar helaas floot de scheidsrechter af.

Aanstaande zaterdag speelt Huizen 1 thuis tegen het onbekende DSO(A) 1 uit Alkmaar, welke de laatste plaats bezit en er dus alles voor zal doen om de punten mee uit Alkmaar te nemen. Huizen staat momenteel drie punten achter de top 3. Winst is dus noodzakelijk om bovenin mee te blijven draaien. Wij hopen u dan weer te zien! 

Doelpunten: Hendrik 7, Maikel 2, Jacqueline 1, Johan 1, Mark 1, Vincent 1

spankbang.cc