Huizen G - Dindoa G

Op deze druilige zaterdag morgen moesten 2 teams een leuke wedstrijd korfballen. Echter de tegenstander had wat mensen vergeten mee te nemen. En die moesten van ons komen en ja dan geef je er vier aan de tegenpartij.
Waar echter niet op gerekend was dat ze even 5x tegen huizen scoorde en dat het bij rust al 2-6 was in het voordeel van Dindoa.

Gelukkig kwam er na de rust wat meer power in het team van Huizen en werd de achterstand goed weg gezet  en kwamen we terug naar 6-8. En wanneer de wedstrijd wat langer had geduurd hadden we misschien nog wel gewonnen nu werd het nog 8-8.

Jammer van de regen waardoor het veld spekglad was en er niet lekker gebald kon worden, maar dat trainen nodig is bleek wel deze zaterdag

Een tevreden supporter en vader

Erwin stokkel