Huizen G – Victum G 14-5

Zo de messen waren geslepen opnieuw een wedstrijd tegen Victum een van de zwaarste en moeilijkste tegenstander van ons G-team We hadden dan ook de weken ervoor flink getraind en in deze wedstrijd moest het even gebeuren nou dat gebeurde ook met vlagen werden ze weg gespeeld.

En niet zo klein beetje ook ,al gauw werd er gescoord en Victum kon dat nog wel bijhouden en kwam terug op 1-1. Wat er daarna gebeurde was van hoog niveau al heel snel lagen er 4 in het mandje,Victum had zijn sterspelers naar voren gestuurd en het was weer snel 4-3.

De rust in met 5-3 en na de limonade kregen de spelers van Huizen het op hun heupen en werd er een overmacht gecreerd en liep men uit naar 14-4. Dat Victum nog een keer scoorde was geen probleem  14-5 werd Victum afgedroogd en terug naar Houten gestuurd

Opnieuw waren wij de beste en de sterkste. Een hele mooie match we hebben genoten

De happy daddy’s en supporters, Erwin en Andre