Antilopen-toernooi voor G groot succes

Met ons KV Huizen -G-team hebben we afgelopen zaterdag aan het Antilopen G-toernooi deelgenomen, ter gelegenheid van hun vijf-jarig G-bestaan. Het werd een sportief, gezellig en succesvol toernooi.

Dit was om diverse redenen een zeer groot succes:

• (eindelijk) fantastisch mooi weer!
  • een heel goed georganiseerd toernooi!  Sandra (en team):Komplimenten!
  • op hun mooie akkomodatie,
  • goede en bekende tegenstanders: Antilopen en Ermelo!
  • en omdat de organiserende G-Antilopen groep 5 jaar actief is werden we na de wedstrijden met een drankje en lekkere hapjes verwend!

Einduitslag:

wedstrijden         schuttersfestijn

Huizen-G                4 punten              67 scores

Ermelo-G               2    ,,                    53     ,,

Antilopen-G            0    ,,                    58     ,,

Conclusie: allemaal weer veel sportplezier met het korfbalspel gehad!!

Hieronder een foto-samenvatting van het toernooi, toegestuurd door Ted (broer van André) waarvoor onze dank.

Hieronder nog het verslag van een tevreden toeschouwer, Erwin Stokkel:

Op weg naar het Antilopen-toernooi met helaas wat afbellers en een zieke, togen we met chauffeurs en leiding en spelers richting Leusden.

Op het mooie complex van Antilopen begonnen we het toernooi gelijk tegen de Toernooi-organisator Antilopen en wat gelijk opviel waren de vergrootte korven. Zouden ze een beetje bang voor ons zijn?

Maar alles verliep op rolletjes Dennis S. scoorde 2x, Evelien 1x,Hans 1x en Michael 1x dus even 6 keer in het mandje, terwijl Antilopen er bij ons maar net aan 3 er in kon tikken; 3-6 een mooie score.

Op naar het schotspel ook hier scoorde we aan de lopende band met als resultaat een eerste plaats.

Bij de volgende wedstrijd opnieuw een oud bekende Ermelo het was duidelijk dat ze nog niet in hun spel zaten en voor ze het wisten was het al 6-0 voor Huizen. Met maar liefst 4x Eric,1x Saskia en good old Frits 1x, dus de beker was voor Huizen. Prachtig resultaat dames en heren.

Voor het schotspel kreeg de ploeg een grote lolly met daarin 15 kleine lollys. Leuk bedachtmaar de beker daar was het om te doen

Voor alle spelers een mooie medaille en voor de ploeg nam Saskia de beker in ontvangst. Daarna op de foto en voor iedereen was daarna een klein buffet neergezet met diverse mondvermaakjes en drinken .

Antilopen bedankt voor de geweldige leuke dag met een mooi en leuk slot.

Luid zingend liepen we de poort uit naar de auto's.

Heren chauffeurs bedankt voor jullie inzet. En meer dan  tevreden supporters Pieter,Ted, Andre, Erwin