Het kampioenschap van Huizen D2

Tja waar zal ik eens beginnen.
Het begon allemaal in september 2017. De start van een nieuw seizoen met een heel nieuw team. En wat voor team, allemaal meiden. Als dat maar goed gaat. De meiden hadden het “zwaar”. De tegenstanders waren een maatje te groot maar ondanks het verlies, bleven de meiden er plezier in houden. Milou en Steven kregen versterking van Evelien en de meiden werden steeds beter.

Helaas eindigde het team onderaan. Vol goede  moed gingen ze het zaalseizoen in. Wat hebben wij daar een leuke en spannende wedstrijden gezien. Dat deze meiden het konden was wel duidelijk zichtbaar aan het eind van het seizoen, er werden zelfs wedstrijden gewonnen. Dit gaf de meiden een enorme boost en de stijgende lijn werd op het veld voortgezet. De eerste wedstrijd op het veld speelden ze gelijk. Helaas werd de 2e wedstrijd verloren maar de meiden lieten het er niet bij zitten. En wat er toen gebeurde.........

Alle andere wedstrijden werden gewonnen en er werd zelfs aan een kampioenschap gedacht. Er moest nog wel gewonnen worden van Fortissimo, de directe concurrent. En dit gebeurde.

De grote dag brak aan. Gaat het ze lukken? De 1e helft verliep moeizaam maar de ruststand was in het voordeel van Huizen 4-3. De spanning bij de toeschouwers was om te snijden. Wat er in de rust gebeurd is, weten wij niet maar de meiden kregen vleugels. De tegenpartij stond er wel maar deed niet meer mee. Wat hadden de meiden een kansen. Helaas ging niet alles erin maar de eindstand was 9-3. Graag hadden wij als publiek nog de 10 tevoorschijn zien komen maar dat is niet meer gelukt. Fortissimo heeft gelijk gespeeld. Er is dus GEEN gedeeld kampioenschap. Jullie staan ALLEEN bovenaan.
Wij hebben genoten van de meiden, hun enthousiasme, gedrevenheid en vechtlust. Stuk voor stuk allemaal kanjers!
Evelien, Steven en Milou bedankt voor jullie fanatieke trainingen en coaching.
Zonder jullie was het ze niet gelukt!!