SponsorKliks, gratis sponsoren! 
Bekijk hier het KVH protocol verantwoord sporten (Corona-regels)

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Op deze pagina vindt u het nieuwsarchief van de Korfbalvereniging Huizen

Nieuwsarchief 2003

Nieuwsarchief 2003
02/11/03 DOC wint Goois Zaalkampioenschap 2003
DOC uit Bussum heeft het jaarlijkse Goois Zaalkampioenschap, georganiseerd door de KV Huizen, gewonnen. In de finale versloegen de Bussummers het Hilversumse Altius ruim met 6-12. Thuisploeg Huizen legde beslag op de derde plaats door in de troostfinale het Amsterdamse Vlug & Vaardig met 5-10 te verslaan.
Traditioneel werden er ook de speler en speelster van het toernooi gekozen. Naast een beker kregen zij dit jaar ook twee kaarten voor de WK-finale op 9 november in Ahoy Rotterdam. Dit jaar werd Marjon Haarman van Huizen gekozen tot beste speelster. Onno de Wildt van winnaar DOC werd speler van het toernooi.
Na de prijsuitreiking volgde er nog een gezellig feest in de kantine van Huizen.

Alle uitslagen Goois Zaalkampioenschap

thuisteam	- uitteam		Uitslag
Huizen 1 - DOC 1 4-4
DOC 1 - Altius 1 8-7
Altius 1 - Vlug & Vaardig 1 5-2
Vlug & Vaardig 1- Huizen 1 3-8
Huizen 1 - Altius 1 7-9
Altius 1 - Vlug & Vaardig 1 8-4
Troostfinale
Vlug & Vaardig 1- Huizen 1 5-10
Finale
Altius 1 - DOC 1 6-12

Voor het Goois Zaalkampioenschap werd er nog een driekamp gehouden tussen Huizen 2, Altius 2 en Argus 1. Uiteindelijk wist het Weespse Argus hier in de finale Altius 2 te verslaan (12-9) en daarmee de driekamp te winnen.

Uitslagen driekamp
thuisteam - uitteam Uitslag
Huizen 2 - Altius 2 9-13
Altius 2 - Argus 1 6-8
Argus 1 - Huizen 2 9-3
Argus 1 - Altius 2 12-9
Natuurlijk werd ook dit jaar het Goois zaalkampioenschap ook dit jaar weer gesponsord. Het toernooi werd mede mogelijk gemaakt door:
 • Restaurant De Verborgen Parel
 • Snackbar-Restaria Bambi Snack
 • Adviesgroep van der Roest
 • Rebel's Begrafenisonderneming
 • Nico Klein Vleeswaren
 • Bakkerij Kruijmer
 • Dick Heijnen Schilderwerken
 • Baard Tuingereedschappen
 • De Hollandse Gebakkraam, standplaats Kerkstraat

 


22/10/03 Huizen F1 gesponsord door Pannenkoekenrestaurant Merlijn
Het jongste Huizer team, de F1, wordt vanaf dit seizoen gesponsord door Pannenkoekenrestaurant Merlijn. Dit restaurant is gevestigd op het Oude Raadhuisplein 9 in Huizen. Voor meer informatie over dit leuke restaurant kun je hun website bezoeken op http://www.restaurantmerlijn.nl. Een bezoek aan dit gezellige restaurant is ieder geval de moeite waard!!!

Zaterdag 4 oktober werden de bijbehorende shirts uitgereikt aan de speelsters en speler van Huizen F1. Ook werd de nieuwe sponsor verwelkomd met een bos bloemen. Hieronder overhandigt coach Alma een bos bloemen aan de eigenaresse van Pannenkoekenrestaurant Merlijn. Daaronder poseren het team, de coaches en de nieuwe sponsor samen in hun nieuwe shirts.
16/10/2003Wim en Elly Van As worden het nieuwe wedstrijdsecretariaat jeugd
Per zaalseizoen 2003/2004 zal er een nieuw wedstrijdsecretariaat zijn voor de jeugd. Wim en Elly Van As nemen deze taak over van Peter Van As (A- en B-jeugd) en Sandra van Blerk (W- t/m C-jeugd). Bij deze bedanken wij Peter en Sandra voor hun inzet de afgelopen periode.
Per zaalseizoen kunnen jeugdspelers en -trainers dus terrecht bij Wim en Elly. Voor hun telefoonnummer verwijzen wij naar De Korf. Voor de duidelijkheid nog een keer de afzegprocedures:
Wanneer je een wedstrijd niet kan spelen, zeg je deze wedstrijd af bij:
 • het wedstrijdsecretariaat (Wim of Elly)
 • je eigen trainer/ coach
Dit afzeggen doe je zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op de woensdagavond voor de betreffende wedstrijd. Bij ziektes of andere plotselinge situaties kan dit natuurlijk later zijn, maar probeer dit te voorkomen. Wim en Elly zullen dan in overleg met de trainers/coaches zorgen voor eventuele invallers.

11/10/03 Huizen C1 haalt veldkampioenschap in 2e klasse binnen
Zaterdag 11 oktober 2003 was het zover. Huizen C1 kon het kampioenschap behalen door bij HKC(U) minstens een gelijkspel te behalen. Maar de Huizers lieten het daar niet op aankomen en na een leuke wedstrijd, stond er een 3-8 overwinning voor de C1 op het scorebord en dus......

 

KAMPIOEN!!!!

Het kampioensfeest kon nu worden gevierd. En met (kinder)champagne, bloemen en snoep wilde dat goed lukken. Hieronder een foto van het feestvierende kampioensteam.

 

Huizen C1 viert het kampioenschap, klik om te vergroten
Het kampioensteam met bloemen en champagne;
vlnr: Matthijs, Vincent, Hilbert, Roelof, Gerrine, Teun, Laura, Terry, Esli, Amadessa en Arjen
(Floris ontbreekt op de foto)

16/08/2003Huizen C1 en C2 lanceren eigen website
Huizen C1 en C2 hebben vanaf dit seizoen een eigen website. De site wordt bijgehouden door de coaches van deze teams. Op deze site is veel informatie over deze teams te vinden, zoals spelersportretten, foto's en discussies. De site is te vinden op http://www.huizenc1.tk.

02/10/2003SchoolKorfbalToernooi en WelpenSpelmiddag veld 2003 groot succes!

C1000 Minken SchoolKorfbalToernooi - Veld 2003

Woensdag 1 oktober organiseerde KV Huizen het traditionele SchoolKorfbalToernooi. Ook dit jaar werd de stijgende lijn van deelnemende teams doorgezet. In totaal namen dit jaar 40 verschillende teams van groep 5 t/m 8 van 10 verschillende basisscholen deel aan dit evenement. Ten opzichte van vorig jaar ook 2 nieuwe scholen: De 2e Montessorischool was na 6 jaar afwezigheid weer terug en de Kamperfoelieschool nam vorig jaar al deel aan het zaaltoernooi en was nu ook op het veldtoernooi weer present.

Een totaal overzicht van de deelnemende scholen:

 

GROEP 5

GROEP 6

GROEP 7

GROEP 8

Rehobothschool

2

1

1

1

2e Montessorischool

   

1

 

Kon. Beatrixschool

1

1

2

2

Eben – Haëzerschool

1

1

 

1

V / D Brugghenschool

2

3

1

1

De Ark

1

2

 

1

Da Costa / Regenboog

 

2

1

2

De Springplank

2

1

1

 

De Kamperfoelieschool

 

1

 

1

Kon. Wilhelimaschool

 

1

1

1

TOTAAL

9

13

8

10

Zoals elk jaar waren er naast het korfballen ook randactiviteiten georganiseerd op het sportveld. Ook dit jaar werd er weer een schotcompetitie gehouden. Elk team kreeg de mogelijkheid om even vrij te schieten op de korf om te oefenen. Daarna mocht elk iedereen 2 x schieten en werden de totale doelpunten van het team geteld. Dit leverde 2 winnaars op:

 • Groep 5 / 6 - Van Der Brugghenschool (groep 5)
 • Groep 7 / 8 - Da Costa / Regenboogschool (groep 8)

Nieuw dit jaar was de Korfbal Quizz. 15 vragen over korfbal moesten beantwoord worden en er moest daarna ook nog een slagzin afgemaakt worden. Voor elke groep werd er een winnaar gekozen die een Korfbal = Xiting rugtas met inhoud kreeg. De jury koos uiteindelijk de volgende winnaars:

 • Groep 5 - Mo van Doorn (Rehobothschool)
 • Groep 6 - Anne Marieke van Dijk (Da Costa / Regenboogschool)
 • Groep 7 - Rieta Rebel (Rehobothschool)
 • Groep 8 - Nina Rozendaal
Maar natuurlijk ging het allemaal om het SchoolKorfbalToernooi. Vanaf 13:30 uur werd er in 9 verschillende poules gestreden om de bekers. Om 17:45 konden de finales gespeeld worden, die in groep 6 nog beslist moest worden door middel van strafworpen. De uitslag:

Groep 5:

 1. De Springplank 2
 2. Rehobothschool
 3. V / D Brugghenschool 2
Groep 6:
 1. V / D Brugghenschool 2
 2. V / D Brugghenschool 3
 3. V / D Brugghenschool 1
Groep 7:
 1. V / D Brugghenschool
 2. Koningin Beatrixschool 1
 3. De Springplank
Groep 8:
 1. Rehobothschool
 2. Kon. Beatrixschool
 3. Eben - Haëzerschool
De organisatie kijkt terug op een geslaagde dag en wil alle medewerkers bedanken voor hun inzet. Alsmede onze hoofdsponsor C1000 Minken!!! Zaterdag 31 januari zal het SchoolKorfbalToernooi - Zaal 2004 georganiseerd worden voor groep 4 t/m 6. Ook dan hopen we weer op een grote opkomst.

 

C1000 Minken WelpenSpelMiddag - 2003

Naast het SchoolKorfbalToernooi voor groep 5 t/m 8 werd er dit jaar speciaal voor groep 3 en 4 een WelpenSpelMiddag georganiseerd. Een nieuw initiatief van KV Huizen om ook de jongste kinderen op de basisschool kennis te laten maken met een korf en een bal door middel van verschillende spelletjes. De belangstelling vanuit de scholen was meteen enorm. Maar liefst 20 teams van 6 verschillende scholen kwamen naar het sportveld van KV Huizen om daar het spellencircuit af te leggen. Een overzicht van de deelnemende scholen:

 

GROEP 3

GROEP 4

Kamperfoelieschool

4

1

De Springplank

1

3

Kon. Beatrixschool

1

2

Eben – Haëzerschool

1

1

V / D Brugghenschool

2

2

Da Costa / Regenboogschool

1

1

TOTAAL

10

10

Voor de beste drie teams van elke groep was er ook hier een mooie beker. De organisatie kijkt terug op een geslaagd evenement waar in de toekomst zeker een vervolg aan zal worden gegeven.

Voor de foto's van het toernooi en de Welpenspelmiddag kan je hier klikken.


24/08/2003Huizen C2 wint op het Exakwa-toernooi!
De eerste prijs in het nieuwe seizoen is binnen. Zaterdag 23 augustus speelde Huizen C2 een toernooi bij Exakwa om de Zilveren Zeepaard Trofee. Na een dag ploeteren en zwoegen in de zon, kwam Huizen als de verdiende winnaar naar voren. Hiermee werd een mooie beker gewonnen. Door deze goede voorbereiding is het seizoen voor Huizen C2 goed begonnen!!!
Hieronder zie je de foto van het team met de beker!
Huizen C2 met de Zilveren Zeepaard Trofee

Seizoen 2002/2003

22/06/2003Einddag KV Huizen weer groot succes
Afgelopen zaterdag (21 juni) werd de jaarlijkse einddag van de KV Huizen weer gehouden. Ook dit jaar kan iedereen weer terugkijken op een geslaagde dag. De organisatie was er in geslaagd om een leuke dag te organiseren en ook het weer hielp mee.

De dag werd begonnen met een fietstocht in en rondom Huizen, waarbij verschillende vragen moesten worden beantwoord en opdrachten worden uitgevoerd. Uiteindelijk wisten "De Dolle Dombo's" bij de fietstocht de overwinning te behalen. Aan het eind van de dag konden zij dan ook een lekkere slagroomtaart verorberen

's Middags volgde het traditionele schutterstoernooi. Terwijl de zon volop scheen (wat verscheidene verbrande personen opleverde) werd er in vier klasses gestreden om de titel bij het schieten per tweetal. Na voorrondes en halve finales werden aan het eind van de middag de finales afgewerkt. Bij de Welpen hadden Lesley-Ann en Henrike het toernooi ondertussen al gewonnen.
In de klasse D/E-jeugd ging de finale tussen Trisha-Michelle en Esli-Paula. Uiteindelijk bleken Trisha en Michelle de beste schutters. Het koppel Renske-Arnold moest het in een spannende finale (B/C-jeugd) afleggen tegen Mark-Chris. In deze finale moest er echter een golden-goal van Mark aan te pas komen om de winnaar aan te wijzen.
Bij de senioren werd de finale gespeeld tussen de titelverdedigers Hendrik en IJbettine tegen de fanatieke Bas (net terug van Curaçao) en Matthijs. Met name door de zeer trefzekere IJbettine wisten de titelverdedigers hun schutterstitel te prolongeren. Na de prijsuitreiking, waarbij voor het eerst ook wisselbekers werden uitgereikt, was het tijd voor de barbecue. Nadat iedereen ruim voldoende had gegeten en gedronken, bleef het nog lang gezellig op het veld en later in de kantine.

Voor foto's van deze geslaagde dag kun je hier kijken.


20/06/2003KV Huizen loopt Avondvierdaagse uit
De afgelopen week liepen ongeveer 35 personen van de korfbalvereniging de avondvierdaagse in Huizen met de vereniging. Zowel jeugdleden, seniorenleden en ouders liepen vier dagen de vijf of tien kilometer. Op de laatste avond (donderdag) was de KV Huizen duidelijk aanwezig in wedstrijdtenue en met ballonnen, borden en de KVH-vlag.
Organisator Wim Van As had zelfs de megafoon meegenomen, zodat de korfballers ook goed te horen waren. Onderweg werden bloemen van de vereniging ontvangen. Daarnaast werden veel lopers door familie en bekenden getrakteerd op bloemen en snoep, zodat sommige zelfs handen te kort hadden.
Na afloop kregen de wandelaars hun verdiende medaille en werd voldaan, maar met vermoeide voeten, naar huis gegaan!

Hieronder nog een foto van de groep wandelaars op de donderdagavond (met dank aan André Dohmen). Voor meer foto's kun je hier kijken.

De wandelaars op weg naar de finish, klik om te vergroten

02/06/2003KVH Jeugdkamp groot succes en erg gezellig
Al weer voor de zesde keer op rij zijn we op jeugdkamp geweest met de KVH, dit keer van 28 t/m 31 mei 2003. Net als vorig jaar was dit op de kampeerboerderij ´t Boerenerf in Woudenberg, vlakbij het Henschotermeer.

Dit jaar gingen er 65 kinderen mee (39 meisjes en 26 jongens), samen met 20 enthousiaste begeleiders.. Een gezellige grote groep dus van in totaal 85 personen. Nieuwe was dat er dit jaar ook welpen mee waren, 5 in totaal

Het kamp stond dit jaar in het teken van het circus. De kinderen waren verdeeld in 7 groepjes met de naam van iets uit het circus: acrobaten, leeuwentemmers, olifantendresseurs, goochelaars, circus orkest, jongleurs en natuurlijk de clowns.

Alle kinderen moesten opdrachten doen die iets te maken hadden met hun naam, zoals een eigen circusact uitvoeren tijdens de bonte avond. Iedereen was ook herkenbaar als groep en heel leuk verkleed. Ook was de boerderij omgebouwd tot een soort circus, compleet met een echte piste!

Het hele kamp zat boordevol met leuke spelletjes, zoals het beruchte Zig Zag spel, beachkorfbal, een dropping, veel spelletjes om het Henschotermeer, een speurtocht, de bonte avond en nog veel meer. Ook was er iedere avond een lekker warm en knapperend kampvuur, waar we zelfs nog brood boven gebakken hebben.

Uit de na afloop gehouden enquête bleek dat iedereen het kamp superleuk had gevonden en werd het kamp gewaardeerd met maar liefst een 9! Ook op de vraag of je volgend jaar weer mee gaat, antwoordde niemand ´nee´, behalve dan degenen die in 2004 te oud zijn om mee te mogen als kind en te jong om mee te mogen als leider. Ook van de leiders zei iedereen volgend jaar weer mee te willen, dus daar houden we ze aan!

Want ook in 2004 zullen we weer op kamp gaan, rond Hemelvaart (19 t/m 22 mei), schrijf maar vast in je agenda. Want jij gaat toch ook weer mee?

 

De complete kampgroep op de foto in de circustent
Alle kampdeelnemers 2003 in de "circustent"!
Voor meer foto's, klik hier.

17/05/2003Senioren 1 degradeert ook op het veld naar de vierde klasse
Na de nederlaag op zaterdag 17 mei tegen Viking 1 is degradatie voor Huizen 1 niet meer te ontlopen. Dit houdt in dat S1 voor het veldseizoen 2003/2004 in de vierde klasse zal spelen. Met de degradatie werd een moeizaam seizoen afgesloten, die ookal degradatie in de zaal meebracht.
Volgend seizoen zal met een nieuwe trainster (Pauline de Vries) een nieuwe start worden gemaakt in de vierde klasse.

12/05/2003Pauline de Vries volgend seizoen trainster selectie KV Huizen
KV Huizen heeft voor volgend seizoen een nieuwe trainster aangetrokken voor de selectie van de vereniging. Pauline de Vries zal voor het seizoen de taken overnemen van interim-trainer Jaap van Ginkel. Jaap was op zijn beurt tijdens dit seizoen de opvolger van de opgestapte Hans Eysink.
Pauline de Vries heeft jaren gekorfbald bij Oranje-Nassau uit Amsterdam. Na haar actieve loopbaan werd ze trainster bij De Vinken en Vlug & Vaardig. Nu neemt ze het trainerschap van Huizen op zich. Haar doelstelling is promotie en dus terugkeer naar de derde klasse, waaruit Huizen dit jaar twee maal degradeerde.
Pauline de Vries heeft een contract gekregen voor één jaar met de intentie langer met elkaar door te gaan. Huizen is zeer gelukkig met het aantrekken van de nieuwe trainster.

17/05/03Huizen C2 beslist kampioenschap tegen MIA
De C2 viert feest, klik om te vergroten.
Huizen C2 poseert trots met hun kampioenscertificaten en!
Op de foto bovenste rij van links naar rest: Sanne, Berthe, Renske, Marie-Louise, Gerrine en coach Sandra. Onderste rij van links naar rechts: Jurgen, Hein-Tjeerd, Vincent en Arnold. Coach Vincent ontbreekt op de foto.

Zaterdag 17 mei werd Huizen C2 kampioen in de uitwedstrijd tegen MIA. Huizen C2 is in de vierde klasse nu onbereikbaar voor de concurrentie geworden.
Omdat het altijd leuker is om in een thuiswedstrijd een kampioenschap te vieren, werd het feest nog uitgesteld tot de volgende week. De Eemvogels C2 kwam toen op bezoek en ook die laatste wedstrijd werd met 9-2 gewonnen. Hierna brak het feest los met (kinder)champagne, certificaten en natuurlijk het onder de douche zetten van coach Sandra van Blerk.

Voor meer foto's van de wedstrijd en de kampioensploeg kun hier terrecht.


17/05/03Kampioenschap Huizen D2 een feit!
Huizen D2 s blij met het behaalde kampioenschap, klik om te vergroten.
Huizen D2 is zeer blij met het behaalde kampioenschap in de derde klasse.
Op de foto van links naar rechts: Zehra, coach IJbettine, Sarah, Manon, Nina, coach Tamara, Jamie, Johan, Niels, Richard en Vincent

Op deze succesvolle zaterdag (17 mei, waarop ook de D1 en C2 kampioen werden) bleek ook het kampioenschap van de D2 een feit. Door de geweldige 11-0 overwinning bij MIA D2 is Huizen kampioen geworden.
Op 24 mei vierde de D2 hun kampioenschap thuis tijdens en na de met 7-1 gewonnen wedstrijd tegen Nova D2. Er werden snoep, balonnen en certificaten uitgereikt. Ook werden de coaches Tamara Ekhart en IJbettine Moll onder de douche gezet.

Voor meer foto's van de wedstrijd en de kampioensploeg kun hier terrecht.


17/05/03Huizen D1 behaalt kampioenschap!!!
De D1 viert feest, klik om te vergroten.
De D1 viert feest, klik op de foto om hem te vergroten.
Op de foto van links naar rechts: Frank, Karin, Roelof, Vivian, Tessa, Paula, Sabrina, Jurgen, Esli, coach Sietske en Floris. Coach Mike staat achter de juichende handen (nog één arm van te zien).

Zaterdag 17 mei is Huizen 1 kampioen geworden in de tweede klasse door een knappe 7-0 overwinning in de thuiswedstrijd tegen ASVD D2 uit Dronten. Onder leiding van Mike Keijer en Sietske van Agthoven bleven de spelers en speelsters tot nu toe ongeslagen op het veld en dus kon het kampoenschap worden gevierd.
Dit gebeurde in de wedstrijd tegen ASVD. Na de wedstrijd brak een feestje los, waarbij snoepgoed en oorkondes werden uitgedeeld. Vanzelfsprekend werden ook de beide coaches door hun spelers onder de douche gezet.

Voor meer foto's van de wedstrijd en de kampioensploeg kun hier terrecht.


11/05/03Huizen A1 behaalt Kampioenschap
De A1, klik om te vergroten.
Op de foto bovenste rij van links naar rechts: Vera, Alma, Carola, Chananja, Jacqueline Tweede rij: Jan, Martin, Mark, Wilgert en Freek. Liggend de coaches Denny en Bas.

Na er al 4 keer net naast te hebben gegrepen wist de Junioren A1 gister eindelijk het kampioenschap te behalen. Dit veldseizoen werd bijzonder goed begonnen en de eerste wedstrijden werden allen gewonnen. In een spannende wedstrijd tegen concurrent DKOD behaalde Huizen het kampioenschap door met 10-8 van de ploeg uit Heelsum te winnen.

Voor meer foto's van de wedstrijd en de kampioensploeg kun hier terrecht.


30/03/2003Schoolkorfbaltoernooi zaal 2003 groot succes
Terwijl een aantal teams van KV Huizen op het veld een oefenwedstrijd speelde ter voorbereiding op de competitie werd in sporthal De Meent het KV Huizen SchoolKorfbalToernooi - Zaal 2003 gehouden. In totaal streden 12 teams van 6 verschillende basisscholen uit Huizen om de bekers. Wat inhield dat ruim 110 kinderen kwamen om te korfballen!!!

Dit jaar was er voor die kinderen een uitgebreid programma in De Meent. Uiteraard werd er gekorfbald. Maar daarnaast deden alle teams mee aan de schotcompetitie met leuke prijzen, werd er van elk team een teamfoto gemaakt en konden de kinderen tevens meedoen met het maken van een rebus en slagzin waar ook een prijs mee verdiend kon worden. De schotcompetitie werd gewonnen door Rehobothschool 2 - groep 4 die uit 10 schoten maar liefst 5 keer scoorden!!! De leukste slagzin werd gemaakt door Vincent Kuyper van De Springplank. Deze kinderen kregen allemaal een Korfbal is X-iting rugtas.

Om 10:00 uur werd er begonnen met de 1e ronde. En na een spannende strijd in de verschillende poules werden om 12:45 uur de wedstrijden gespeeld voor de 3e plaats en vervolgens om 13:15 uur de finales!!! De finale in Groep 6 tussen De Ark en De Springplank eindigde in een gelijkspel en werd met 2 keer 5 minuten verlengd. Uiteindelijk ging De Ark met de 1e prijs naar huis. Hier volgt de complete uitslag van het toernooi.

Uitslag Groep 4:

 1. Rehobothschool 2
 2. De Springplank 1
 3. De Springplank 2
 4. Rehobothschool 1
Uitslag Groep 5:
 1. Kamperfoelieschool
 2. Rehobothschool
 3. Da Costa / Regenbooschool
 4. De Springplank
Uitslag Groep 6:
 1. De Ark (finale gewonnen na verlenging)
 2. De Springplank
 3. Kon. Wilhelminaschool
 4. Rehobothschool
Voor kinderen die nog een keer willen korfballen en misschien wel lid willen worden van onze vereniging worden er de komende 3 donderdagen gratis proeftrainingen georganiseerd bij KV Huizen. Deze zijn van 18:30 uur tot 19:30 uur op het sportveld aan de Bovenweg 5.

Tot slot wil de SchoolKorfbalCommissie iedereen bedanken die in de voorbereiding of tijdens het toernooi, achter of juist voor de schermen heeft meegeholpen aan dit toernooi. Dank jullie inzet is het toernooi weer een succes geworden!!!

De foto's van het toernooi zijn hier te vinden. Hieronder al vast een kleine impressie van die foto's.

Impressie schoolkorfbaltoernooi zaal 2003

De zaal gezien vanaf de tribune

Winnaar bij groep 6, De Ark

Beeld uit de finale groep 6 De Ark tegen De Springplank

 


17/03/2003Marie-Louise en Alma & Mark winnen playbackshow
Afgelopen zaterdag (15 maart) was het weer zover. De jaarlijkse KVH-playbackshow werd gehouden in De Meent. Bij de jeugd waren er 14 acts te bewonderen en bij de senioren stonden vijf acts op het podium. De playbackshow was een groot succes. De vakkundige jury riep bij de jeugd Vanessa Williams (Marie-Louise Barmentlo) en bij de senioren The Phantom of the Opera (Alma Barmentlo en Mark Bakker) uit tot winnaars.

De avond werd aan elkaar gepraat door tante Annie en op zo'n deskundige wijze dat er slechts een halfuur te laat werd begonnen met de jeugdplaybackshow. De volgende anderhalf uur stonden maar liefst veertien acts op het podium in de zaal. En allemaal waren ze zeer goed. Na de laatste act trok de jury zich dan ook terug voor een moeilijke vergadering. Wie zou er winnen?

Ondertussen zorgden eerst de jeugdtrainers (met een dubbele K3-vertolking) voor een gezellig sfeertje tijdens het wachten. Daarna volgde een spetterend optreden van niemand minder dan Idols-winnaar Jamai!!! Maikel Van As wist met zijn vertolking van 'Step Right Up!' de hele zaal plat te krijgen. Daarna was het woord weer aan de jury. Een artiest mocht zich tweede en derde noemen. Zowel de derde prijs (Sarah Hoegee) als de tweede prijs (Laurette Smulders) ging namelijk naar Britney Spears. De spanning steeg, totdat de winnaar bekend werd gemaakt. Marie-Louise mocht zich de terechte winnares noemen van de KVH-jeugdplaybackshow 2003. De manier waarop zij Vanessa Williams nadeed was met recht zeer knap te noemen.

 

Marie-Louise als Vanessa Williams Na de jeugd was het de beurt aan de senioren. Hier waren slechts 5 acts ingeschreven. Volgend jaar moeten dit er toch weer meer zijn! Toch lag ook hier het niveau zeer hoog. Derde werd uiteindelijk Hendrik Jongerden als Robbie Williams. De tweede plaats was voor Gea Jongerden en Marleen Honing als Miss Saigon. De winnaars werden Alma Barmentlo en Mark Bakker als The Phantom of the Opera. En hiermee werd één familie de grote winnaar van de avond, door beide prijzen mee naar huis te nemen!

 

Alma en Mark tijdens hun performance als The Phantom of the Opera

Alle foto's van de playbackshow zijn nu hier te vinden.


11/03/2003Huizen 1 degradeert naar vierde klasse
Huizen 1 is zaterdag 8 maart gedegradeert naar de vierde klasse. Doordat concurrent Arena 's middags al had gewonnen van Altius, maakte de nederlaag tegen DOS(W) niets meer uit, degradatie was al onafwendbaar geworden. Senioren 1 sluit hiermee een moeizaam zaalseizoen af op een laatste plaats in de derde klasse en dus met degradatie naar de vierde klasse.

10/03/2003FreshSupport BV sponsort Huizen C2
Afgelopen zaterdag (8 maart) werden de nieuwe sponsor-shirt van FreshSupport BV overhandigt aan de spelers en speelsters van Huizen C2. Penningmeester Albert Vos verwelkomde de sponsor en overhandigde een bosje bloemen. De sponsor overhandigde de mooie shirts aan de speelsters van het team.
FreshSupport BV is een productie- en distributiebedrijf op het gebied van zuivel, gevestigd in Huizen. Op de website van FreshSupport is meer informatie over het bedrijf te vinden. Vanzelfsprekend is de korfbalvereniging erg blij met de nieuwe sponsor. Hopelijk behaalt de C2 mooie resultaten in de nieuwe shirts. Aan die shirts zal het ieder geval niet liggen.
Hieronder zijn nog enkele foto's te vinden van de shirt-overhandiging.

Het team in de nieuwe shirts, klik om te vergroten
De C2 in haar nieuwe sponsor-shirts van FreshSupport BV

Albert Vos overhandigt de sponsor bloemen
Penningmeester Albert Vos overhandigt de sponsor bloemen

De shirts worden overhandigt aan de speelsters van het team
De shirts worden overhandigt aan de speelsters van het team


09/03/2003Senioren 4 behaalt kamioenschap
Afgelopen zaterdag (8 maart) was het zover, senioren 4 behaalde het lang verwachte en verdiende kampioenschap binnen door een 13-9 overwinning op Synergo 6. Tijdens de wedstrijd speelden alle spelers van S4 met grijs haar. Dit om het feit te vieren dat speler Cees van Biezen op deze dag 60 jaar uit was geworden en nog steeds actief in het veld staat. Toch lieten deze 'oudjes' zien dat ze nog lang niet versleten zijn en werd het kamioenschap over het gehele seizoen gezien verdiend binnen gehaald. Hieronder wordt het kampioenschap op bescheiden wijze gevierd.

 

S4 viert het kamioenschap, klik om te vergroten
Na het behalen van het kampioenschap was het natuurlijk feest in de kantine. Ook hier lieten de spelers en speelsters zien dat ze nog jaren meekunnen!!!

12/01/2003Sander Griffioen vrijwilliger van het jaar
Op de goedbezochte nieuwjaarsborrel van 11 januari in de kantine werd voor het eerst een vrijwilliger van het jaar gekozen. Volgens voorzitter Theo Vijfhuize staat hij symbool voor alle vrijwilligers van de vereniging. Het bestuur had drie vrijwilligers voorgedragen, te weten Bas de Jong, Peter Van As en Sander Griffioen. De aanwezige leden konden op de borrel op deze kandidaten stemmen.
Na het tellen van de stemmen, maakte de voorzitter de winnaar bekend, maar eerst bedankte hij alle vrijwillgers voor hun inzet. Daarna volgde dus de bekendmaking. De winnaar werd Sander Griffioen, voor Peter Van As en Bas de Jong. Sander (o.a. materiaalcommissie, scheidsrechterscommissie, zaal- en veldcommissaris, bulletin) kreeg een mooie bos bloemen en een dinerbon. Daarna sprak hij de wijze woorden: "Jullie hebben nu het voorbeeld", waarna de avond nog heel gezellig bleef.

08/01/2003Forum van KV Huizen geopend
Na vele verzoeken en hard werken is het dan zo ver.....
Er is een forum voor de KV Huizen. Voor wie niet weet wat een forum is. Op een forum kun je met elkaar discussieren d.m.v. het achterlaten van berichten. Op het forum van Huizen kan je dus discussieren over korfbal, de vereniging of wat je maar wil.
We hopen hierdoor gezellige gesprekken te krijgen. Om gebruik te maken van het forum moet je je wel even inschrijven (is zo gedaan) en natuurlijk moet je je aan de regels houden. De belangrijkste regel: HOU HET NETJES!
Wil je meer weten over het forum, klik hier.
Om naar het forum te gaan klik hier.

06/01/2003Sponsorshirts Senioren 1 uitgereikt
Zoals al eerder bekend werd gemaakt is Italiaans-Frans Restaurant 'De Verborgen Parel' dit seizoen de nieuwe hoofdsponsor van Huizen 1. Dit, op Oostermeent-Noord 3 gevestigde, restaurant leverde de nieuwe sponsorshirts, waarin het eerste team van de KV Huizen al enige tijd te bewonderen is.
Afgelopen zaterdag (04/01/2003) werden de nieuwe shirts officieel uitgereikt aan het team in het bijzijn van de nieuwe sponsor.
Met het ingaan van dit nieuwe sponsorschap krijgen alle leden van de KV Huizen meteen de mogelijkheid om met korting te eten in 'De Verborgen parel'. Hiervoor wordt aan alle leden een pasje van het restaurant uitgedeeld. Op vertoon van deze pas krijg je 10% korting als je gaat eten in het restaurant. Tevens krijg je 10% korting bij het laten bezorgen van eten. Bij het afhalen van gerechten wordt zelfs 20% korting gegeven. De kortingen gelden niet voor speciale acties. Heb je nog geen pasje gekregen, neem dan contact op met Hendrik Jongerden.
Hieronder de spelers en speelsters van Huizen 1 in hun nieuwe shirts geflankeerd door de eveneens nieuwe trainer Jaap van Ginkel en de nieuwe sponsor van De Verborgen Parel. Door op de foto te klikken kan een grotere versie van de foto in een nieuw venster worden geopend.

spankbang.cc