Corona-virus: updates

Update 31 maart: Het bestuur heeft direct vanaf het begin van de corona-crisis de aanbevelingen en besluitvorming van het KNKV en het NOCNSF gevolgd. Met de verlenging van de maatregelen tot tenminste 28 april is het de hoogste tijd ook als KVH bestuur de verdere betekenis van die maatregelen voor de KVH te duiden:

• Competitie - Het KNKV heeft besloten dat het restant van zowel de zaal- als de veldcompetitie geen doorgang vindt. Het breedtekorfbal wordt als niet gespeeld beschouwd, over het wedstrijdkorfbal wordt uiterlijk maandag 6 april een besluit genomen. Naar onze mening zijn er niet heel veel keuzemogelijkheden, maar laten we niet op de zaken vooruitlopen.
  • Training - In lijn met alle maatregelen zijn er dit seizoen ook geen trainingen meer; ook eventueel individuele initiatieven op het veld zijn niet toegestaan.
  • Kantine - Tenminste tot 1 juni is de kantine gesloten.
  • Activiteiten - Alle verenigingsactiviteiten tot tenminste 1 juni zijn afgelast.
  • Kamp - Ook het Kamp is afgelast; we zijn in overleg met de verhuurder van YMCA Leusden omtrent de annulering. De deelnemende ouders zullen binnenkort de bijdrage van € 55 per kind terug ontvangen.
  • Vergaderingen - Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen ontkomen we niet aan onderling (commissie)overleg. Hiervoor kan geen gebruik worden gemaakt van de kantine, het bestuur adviseert zo nodig digitaal met elkaar te overleggen.
  • Contributie - Als vereniging kunnen we noodgedwongen niet die faciliteiten bieden waar een deel van de contributie voor bedoeld is. Soms betreft dat faciliteiten die voor ons gesloten zijn als bv. de zaal en het veld. Het is echter nog volstrekt onduidelijk welke kosten al dan niet deels toch moeten worden betaald. Daarnaast kunnen we mogelijk een succesvol beroep doen op de zgn. TOGS regeling van de overheid ter compensatie van getroffen sectoren. Om reden van alle onzekerheid over de uiteindelijke kosten wordt de contributie als gebruikelijk elke maand nog geïncasseerd. Het is zeker niet de intentie te verdienen aan minder kosten, maar ook zeker niet te verliezen op minder inkomsten van bv. de kantine. Waarschijnlijk kunnen we pas aan het eind van het seizoen de werkelijke balans opmaken en hier een besluit over nemen.
  • Tot slot, houd je aan de regels en blijf gezond en …
  • Toch een klein beetje korfballen tijdens deze periode? Leen een korf! Meer informatie hier.