Nieuwe app voor DWF

Sinds dinsdag 22 augustus  staat in de Play Store (Android) en de App Store (iOS) de KNKV Wedstrijdzaken app. Deze app is de opvolger van de Sportlinked app, die vanaf heden ook niet meer functioneert. Het kan zijn dat nog niet elke gebruiker de nieuwe app kan vinden, probeer het dan later nogmaals. Bij beide aanbieders wordt e.e.a. gefaseerd beschikbaar gesteld.

De werking van de app is verder ongewijzigd gebleven.

Voor coaches, aanvoerders en scheidsrechters is het noodzakelijk om deze nieuwe app te downloaden, zodat zij gebruik kunnen maken van het digitale wedstrijdformulier. Maar ook voor andere leden is de app interessant om programma, uitslagen en standen te bekijken.

Aanmelden of  inloggen kan met dezelfde gegevens als in de Sportlinked app. Dit kan dus met het mail-adres dat gelijk is aan de lidgegevens in Sportlink Club. Indien je vragen over dit mail-adres hebt of dit wil wijzigen, stuur dan even een mail naar secretariaat@kvhuizen.nl.