Nieuwe versie Sportlinked app

Er is een nieuwe versie van Sportlinked en het digitale wedstrijdformulier beschikbaar. In deze versie zitten meer wijzigingen dan in alle versies hiervoor samen. Alle aanvoerders, coaches en scheidsrechters die het digitale wedstrijdformulier (en dus Sportlinked) gebruiken moeten opnieuw in- en uit loggen. Om te voorkomen dat je bij het nieuwe seizoen tegen dit probleem aan loopt, kun je dit nu al controleren en aanpassen. Scheelt voor jezelf (en anderen) een hoop gedoe en frustratie bij de eerste competitieronde in het nieuwe seizoen.

Je moet dus opnieuw in- en uitloggen en het mailadres dat je gebruikte voor Sportlink moet hierbij nog actief zijn. Ben je vergeten welk email-adres je gebruikt voor Sportlinked, neem dan even contact op met d eledenadministratie (secretariaat@kvhuizen.nl).
Als gebruiker heb je nu wat meer mogelijkheden (zoals een adres wijzigen), maar de KVH bepaalt of dit aanstaat in Sportlink.

Het KNKV heeft dit zo goed als mogelijk getest en voorbereid, maar de kans is altijd aanwezig dat er iets niet goed gaat. Ontdek jij nou een foutje, dan kun je dat melden aan het KNKV via dwf@knkv.nl.