27e editie Goois Zaalkampioenschap

Op zaterdag 9 november zullen 6 teams de strijd aan gaan voor de titel Goois Zaalkampioen 2019. De deelnemende teams zijn:

• Korfbalvereniging Nova
  • KV Madjoe
  • KV Midlandia
  • Korfbalvereniging Regio '72
  • SV Triaz
  • En vanzelfsprekend: Huizen

Nieuw bij deze editie is dat er gespeeld gaat worden in sets van 7,5 minuut. Een wedstrijd kent 3 sets.
Iedere set begint bij 0-0. Dit zal hopelijk meer spanning gaan brengen tijdens de wedstrijden en de eindstand in de poules
Ook de finalerondes zullen in sets gespeeld gaan worden.

Net als voorgaande edities zal er weer een loterij zijn en het spel Scoren = Scoren.

De eerste wedstrijd wordt gespeeld om 15:00 uur. De verwachting is dat vanaf 18:15 uur de finalerondes gespeeld zullen worden.
Voorafgaand aan het GZK zullen verschillende teams van Huizen oefenwedstrijden spelen.

We nodigen jullie van harte uit om de teams aan te komen moedigen en te genieten van een gezellige korfbalmiddag.