Verslag bestuursvergadering en BAV 16 mei

Maandagavond 16 mei hadden we de bijzondere algemene vergadering over de uitbreiding van het kunstgras en de bijbehorende contributieverhoging. Theo heeft vanuit het bestuur verteld over wat er afgelopen tijd allemaal besproken is met de gemeente en het Erfgooierscollege en uitleg gegeven over de kosten en de contributieverhoging. Daarna werden vanuit de aanwezige leden enkele vragen gesteld. Bij het stemmen voor of tegen uitbreiding van het kunstgras en de bijbehorende contributieverhoging werd al gelijk duidelijk dat de uitbreiding van het kunstgras er gaat komen! Er waren 45 leden/ouders van leden aanwezig en unaniem werd gestemd voor de uitbreiding.
De complete notulen van deze vergadering zijn op te vragen bij het secretariaat. (info@kvhuizen.nl)

Na afloop van deze BAV hebben wij als bestuur nog een aantal lopende zaken met elkaar besproken. Er is afgelopen weken veel tijd besteedt aan de uitbreiding van het kunstgras. Voor Theo komt het einde van zijn voorzitterschap in zicht. Dat betekent dat we gaan streven naar het afronden van een aantal agendapunten waar hij nauw bij betrokken is. We zijn blij dat Ruben al actief met ons meedraait en er zo ook dingen goed overgedragen kunnen worden.

Voor de komende periode staan er leuke activiteiten gepland. Kamp, schoolkorfbal, Fun For Everyone toernooi en de jubileum dag op 25 juni. Er volgt vanuit de jubileumcommissie snel meer informatie.
Er zijn heel veel mensen druk bezig met de organisatie van al deze activiteiten, er komt altijd veel bij kijken. Er zijn ook vrijwilligers nodig dus als je kan helpen meld je aan!

We wensen alle commissies veel succes deze ‘laatste loodjes’ in het bijzonder de kampcommissie, jubileumcommissie en de TC die ontzettend druk is met de team- en trainersindeling.
Namens de TC kunnen wij bekendmaken dat Marjon Korf aan het einde van dit seizoen stopt met haar functie, bedankt voor al je inzet Marjon! Het is positief dat we gelijk kunnen melden dat Tamara Zemel haar plek in de TC zal overnemen, heel fijn Tamara dat je dit wil doen. Ook weten we dat Joke vd Burgh stopt met het wedstrijdsecretariaat jeugd. Natuurlijk jammer Joke maar ook jij heel erg bedankt! Het is een functie die goed vanuit huis gedaan kan worden dus misschien een ouder die interesse heeft het van Joke over te nemen?
Binnen de TC is nu naast het wedstrijdsecretariaat jeugd nog 1 vacature. Verder is de redactie van het magazine nog op zoek naar 1 persoon voor het afnemen van leuke interviews en zoeken we nog 2 mensen voor de organisatie van het GZK! Wie o wie voelt zich geroepen. Laat van je horen.

Als laatste nog de bekende oproep, plan je kantinedienst in. In de KNKV-app onder programma staan nog veel diensten open. Voor diegenen die al een dienst ingepland hebben, bedankt voor jullie inzet!

De volgende bestuursvergadering staat gepland op 8 juni. Heb je wat in te brengen, een advies of een opmerking? Dan zien we jouw mail graag verschijnen.