SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 06-45554897
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Bericht Technische Commissie: teamindeling 2022-2023

Beste ouders van jeugdspelers, Ook het seizoen 2021-2022 is tot nu toe een raar seizoen geweest. Gelukkig kunnen we inmiddels weer volop sporten en laten we hopen dat dit vanaf nu ook voor heel lang zo zal blijven! Hoewel het nog even duurt, is de TC inmiddels alweer druk bezig met de teamindeling voor komend seizoen (seizoen 2022-2023).
Om deze teamindeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen zouden wij het zeer op prijs stellen als jullie ons tijdig informeren over zaken zoals verhuizingen, blessures, onvrede, twijfels, negatieve punten, kritiek, feedback, etc. Alle informatie die voor ons nuttig is om te weten bij het maken van de teamindeling, ontvangen wij zeer graag tijdig van jullie.
Dit alles aan ons doorgeven kan via tc@kvhuizen.nl, via de trainer(s) of geef het door aan een van de TC-contactpersonen:

  • A en B jeugd: Roelof Hogenbirk
  • C en D jeugd: Maxime Barmentlo
  • E, F en Kangoeroes: Marjon Korf

Overige vragen? Stel ze gerust via bovenstaande kanalen! Sportieve groet, De Technische Commissie P.S. Natuurlijk zien wij ook altijd graag nieuwe leden komen. Vriendjes/vriendinnetjes meenemen voor meerdere proeftrainingen is daarom altijd toegestaan! Geef dit wel even door aan de trainer(s) en/of de TC.

spankbang.cc