Bericht Technische Commissie: teamindeling 2021-2022

Beste ouders van jeugdspelers, Het huidige seizoen is door alle omstandigheden eigenlijk nog nauwelijks echt van de grond gekomen en het klinkt allemaal nog heel ver weg, maar de TC is inmiddels alweer druk bezig met de teamindeling voor komend seizoen (seizoen 2021- 2022).
Normaal gesproken spreken wij als TC-leden veel trainers, spelers en ouders op de vereniging, waardoor wij vaak redelijk goed kunnen inschatten wat er speelt bij ontevreden spelers, spelers met twijfels over doorgaan, etc. Dit seizoen is natuurlijk alles anders... Daarom zouden wij het zeer op prijs stellen als jullie ons tijdig informeren over zaken zoals verhuizingen, blessures, onvrede, twijfels, negatieve punten, kritiek, feedback, etc. Alle informatie die voor ons nuttig is om te weten bij het maken van de teamindeling, ontvangen wij zeer graag tijdig van jullie. Dit alles aan ons doorgeven kan via tc@kvhuizen.nl, via de trainer(s) of geef het door aan een van de TC-contactpersonen:
  • A en B jeugd: Arnold Schipper
  • C en D jeugd: Maxime Barmentlo
  • E, F en Kangoeroes: Marjon Korf
Overige vragen? Stel ze gerust via bovenstaande kanalen! Sportieve groet, De Technische Commissie.

PS. Natuurlijk zien wij ook altijd graag nieuwe leden komen. Vriendjes/vriendinnetjes meenemen voor meerdere proeftrainingen is daarom altijd toegestaan! Geef dit wel even door aan de trainer(s) en/of de TC.