SponsorKliks, gratis sponsoren! 
Bekijk hier het KVH protocol verantwoord sporten (Corona-regels)

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Definitieve trainingstijden zaalseizoen 2020-2021

 
Hieronder (via Lees meer, red. ) staan de trainingstijden en -locaties voor het komende zaalseizoen. Op dit moment geldt dat de jeugdteams mogen trainen en onderling wedstrijden tegen elkaar mogen spelen. De zaaltrainingen voor de jeugd starten op maandag 2 november. Voor de seniorenteams geldt dat er voorlopig nog niet getraind kan worden. 
 
Voor de E1/E2, D2 en D1: let extra goed op de starttijden op donderdag! Er wordt getraind van 17:45 tot 18:45 uur (E en D categorie) en van 18:45 tot 19:45 uur door de A1. Deze tijden zijn gehuurd om zo na afloop de jeugdtrainers die in een seniorenteam spelen de tijd te geven naar hun eigen training te reizen. De C2, C1 en B1 trainen op donderdag van 19:00 tot 20:00 uur. 
 
S4 en S5 zullen, als trainen weer is toegestaan, om beurten in de Meent en de Pride trainen. S4 traint de oneven weken in de Meent, S5 de even weken. S1, S2 en S3 trainen altijd in de Meent op maandagen. 
 
Tot slot, op dit moment spelen zowel de jeugd als de senioren geen competitiewedstrijden i.v.m. de maatregelen omtrent het coronavirus. Hoe alles de komende tijd gaat verlopen is voor iedereen onzeker. De overheidsmaatregelen zullen binnenkort uitwijzen of het realistisch is om op korte termijn weer competitie te gaan spelen. Alle ouders en spelers worden tijdig geïnformeerd als wij meer weten over het verdere verloop van het zaalseizoen (houd de whatsapp groepen en nieuwsbrieven goed in de gaten). Dank voor ieders begrip. 
 
Als er nog vragen zijn n.a.v. deze trainingstijden dan kan je terecht bij de TC via tc@kvhuizen.nl
 
Op naar een, ondanks alles, zeer sportief en succesvol zaalseizoen!
 
De Technische Commissie

spankbang.cc