Gezocht zaalcommissarissen m/v

Binnenkort begint het zaalseizoen weer. Daarom zijn wij dringend op zoek naar mensen die bereid zijn om op zaterdagen tijdens thuiswedstrijden één of enkele uren als zaalcommissaris te functioneren.

Taken van een zaalcommissaris zijn o.a.:

• Bijhouden tijd en scores.
  • Assisteren bij opzetten/opruimen materiaal
  • Toezicht houden in de zaal

Het functioneren als zaalcommissaris is prima te combineren met het kijken van de wedstrijd van je zoon, dochter of favoriete team. In plaats van op de tribune, neem je alleen plaats achter het scorebord.  We hopen dat veel leden en ouders bereid zijn een of enkele keren tijdens het zaalsezioen deze rol op zicht te nemen. We zoeken mensen voor alle wedstrijden van F2 tot S1.

Interesse of vragen: stuur een mail naar zaalcom@kvhuizen.nl of neem contact op met Erik. geef daarin ook aan of je tijdens een bepaald team wil draaien of dat er andere zaken zijn waar we rekening mee moeten houden bij het maken van een rooster. Alvast bedankt!

Ook zijn we op zoek naar iemand die het coördineren van het zaalcommissariaat op zich wil nemen. Deze taak omvat vooral het maken van het rooster voor de zaalcommissarissen. De coördinatie kan vanuit huis worden gedaan en kost niet meer dan een paar uur per zaalseizoen.
Indien je de coördinatie op je wil nemen of vragen hebt, kan je ook een mail sturen naar zaalcom@kvhuizen.nl of Erik aanspreken.