Haal nu je spelregelbewijs

De zomerstop komt eraan! Dus kan je mooi aan de slag om je spelregelbewijs te gaan halen.
Nog zo’n 7 senioren moeten aan de bak, flink wat spelers van de A2 en vanaf komend seizoen komen daar de spelers van de B bij.
Je kunt wel commentaar hebben op de scheidsrechter, maar weet je de spelregels eigenlijk wel?...
Het spelregelbewijs helpt jou en de scheidsrechter, want als je dat bewijs binnen hebt zul je waarschijnlijk minder mopperen en zijn of haar keuzes beter begrijpen. Dat wordt er tijdens de wedstrijd een stuk gezelliger op!

Ga aan de slag op www.korfbalmasterz.nl, vraag de activatiecode aan via scheidsrechters@kvhuizen.nl en haal dat spelregelbewijs binnen. Vragen? Stuur een mailtje of spreek Hendrik, Rick of Peter aan bij de KVH.