TC Nieuws

Bekijk hieronder enkele nieuwtjes vanuit de technische commissie (TC). Het betreft:

• TC nog op zoek naar jeugdtrainers voor het nieuwe seizoen
  • Arnold Schipper nieuwe trainer S2
  • Selectietrainingen C-categorie
  • 26 juni geeft de nieuwe hoofdtrainster Brenda Voortman een introductietraining aan de selectie

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR JOU!!

Voor het komend seizoen zijn wij nog op zoek naar trainers en coaches voor de jeugdteams voor de D- tot en met F categorie.

Lijkt het je leuk om een eigen team te trainen en/of te coachen, alleen of samen met iemand of wil je helpen bij trainingen en ben je minimaal één avond beschikbaar dan horen wij dat graag. Ook ouders met weinig korfbal ervaring kunnen zich aanmelden. Zij kunnen trainers ondersteunen en zo het spel goed leren.

Vragen of aanmelden? Laat het ons direct weten via tc@kvhuizen.nl, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Arnold Schipper Nieuwe trainer KV Huizen senioren 2

Vanaf volgend seizoen wordt Arnold Schipper de nieuwe trainer-coach van Huizen 2. Hij zal met Brenda Voortman twee keer per week de gehele selectie trainen geven en op zaterdag het tweede coachen. Wij wensen Arnold heel veel succes het komend seizoen.

Selectie training C-categorie

Aanstaande maandag 17 juni en donderdag 20 juni vanaf 18.30 uur tot 19.30 uur vinden de selectie trainingen plaats voor de C-categorie.

Jullie worden allen verwacht! Kun je niet wil je je dan afmelden bij je huidige trainer.

Introductietraining Senioren Selectie

Donderdag 27 juni vanaf 20.00 uur tot 21.30 uur is er een introductietraining voor de Senioren selectie van het nieuwe seizoen. De training wordt gegeven door onze nieuwe hoofdtrainster Brenda en nieuwe trainer van het tweede Arnold. Wij verwachten van ieder hun aanwezigheid.