Nieuwe Hoofdtrainster KV Huizen

Vanaf volgend seizoen wordt Brenda Voortman uit Dronten de nieuwe trainer-coach van Huizen 1. Zij zal twee keer per week de gehele selectie trainen geven en op zaterdag het Vlaggenschip coachen.

Brenda is op dit moment met haar derde seizoen bezig als hoofdtrainer bij Regio ’72 uit Vaassen. Als korfbalster is ze daar begonnen in de jeugd, waarna ze haar carrière heeft voortgezet bij ASVD uit Dronten, omdat haar ouders gingen verhuizen. Daar heeft ze jarenlang in de selectie op een hoog niveau gespeeld. Op dit moment is ze er TC-lid en weet ze precies hoe het binnen een club werkt. Ook haar kinderen en haar man hebben bij ASVD een actieve korfbal loopbaan.

Wij denken met haar passie voor korfbal, haar gedrevenheid, ervaring als speelster op een hoog niveau en haar ervaring die ze heeft opgedaan bij tweedeklasse ploeg Regio ’72, de juiste trainer te hebben gevonden om onze Selectie attractief en op een hoger niveau te laten spelen.

Brenda werd donderdag 4 april verwelkomd door de Selectie en maakte kennis met de spelers. Vanaf 15 augustus begint zij met de Selectie de voorbereiding op het seizoen 2019-2020. Voor het zomerreces zal Brenda op donderdag 27 juni een introductietraining geven aan de Selectie.

Wij wensen Brenda heel veel succes!

Technische commissie en bestuur