Vacature Hoofdtrainer/Coach Huizen Senioren 1

Korfbalvereniging Huizen zoekt voor seizoen 2019-2020 een trainer/coach (m/v) voor het 1ste team. Ons eerste team komt op het veld en in de zaal uit in de 3de klasse. Het eerste team is jong, leergierig en heeft potentie. Het team wil graag verder doorgroeien en zoekt daarbij een enthousiaste en ambitieuze trainer/coach met een heldere spelvisie, die duidelijk en opbouwend communiceert en zowel op individueel als team niveau weet te coachen. Het doel voor de komende jaren is het op een hoger niveau tillen van de selectie, het verder ontwikkelen van potentiële talenten en het verzorgen van een soepele doorstroming van de jeugd- naar seniorenteams.

Je herkent je in de volgende omschrijving

• Ervaring als trainer/coach op minimaal 3e klasse niveau
  • Heldere spelvisie
  • Enthousiast
  • Ambitieus
  • Fanatiek
  • Positief
  • Communicatief sterk

Jouw verantwoordelijkheid

• Als trainer/coach van Huizen 1 ben je verantwoordelijk voor:
    Coachen van alle wedstrijden van Huizen 1 (op zaterdag)
  • Verzorgen van twee trainingen per week (op maandag en donderdag), waarbij één training gecombineerd
    wordt met Huizen 2 (veld 3e klasse, zaal 4e klasse)
  • Samenwerken met de trainer van Senioren 2
  • Verbinding leggen met onze jeugd

De vereniging
KV Huizen telt zo'n 200 leden en heeft wekelijks vier senioren- en negen jeugdteams in de competitie. Ook kent de vereniging een actieve Kangoeroe Klup en afdeling G-korfbal. Buiten de wedstrijden om kent de vereniging een gezellig verenigingsleven met veel activiteiten voor jong en oud.

Korfbalvereniging Huizen heeft het volgende te bieden:

• Een ambitieuze en gezellige vereniging
  • Een jonge en enthousiaste selectie, die bereid is om te leren
  • Samenwerking met een gemotiveerde technische commissie
  • Bijdrage leveren aan het technisch beleidsplan
  • Betrokkenheid bij het verder ontwikkelen van het technisch fundament voor de vereniging
  • Een goede accommodatie met veld (kunstgras) en zaal aan de eigen kantine
  • Een passende onkostenvergoeding

Voor uitgebreide informatie over onze vereniging, verwijzen we naar de website www.kvhuizen.nl of Facebook https://nl-nl.facebook.com/KVHuizen/

Solliciteren
Geïnteresseerd? Mail je cv en motivatie uiterlijk 15 januari 2019 naar tc@kvhuizen.nl, t.a.v. Bas de Jong, voorzitter van de Technische Commissie senioren.