Doelshoppen

Kamp 2019 - geef je nu op!

Net zoals vorig jaar gaan we dit jaar ook weer op kamp. We hebben een leuke locatie gevonden in Hierden en gaan daar heen van: Woensdagmiddag 29 mei  17.00  uur t/m Zaterdagmiddag 1 juni 18.00 uur. (met Hemelvaart).

Het kamp is voor de leden uit de F t/m 16-jarigen. Vul daarom z.s.m., voor 1 januari 2019, dit formulier samen met je ouder(s) in, en lever deze in bij Sjaak of Judith. Of stuur het formulier per email naar kampcommissie@kvhuizen.nl. Wees er snel bij, want we willen graag dat iedereen  weer meegaat. Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail terug van de kampcommissie.

De kosten zijn €52.50 euro per persoon. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. De gehele betaling dient uiterlijk 1 februari 2019 bij ons binnen te zijn. Het bedrag kan worden overgemaakt rekeningnummer NL80 RABO 0127874976 van de KV Huizen o.v.v. je naam en kamp 2019.

Wij hebben er zin in en wij hopen jullie ook.

Mocht jij (of je ouders) nog vragen hebben over het kamp (bijvoorbeeld over de locatie, het programma of andere zaken tijdens het kamp) neem dan even contact op met één van de leden van de kampcommissie (Sjaak v/d Burgh en Judith Visser) of stuur een email naar kampcommissie@kvhuizen.nl.