Doelshoppen

Updates en Informatie Grote Clubactie

Afgelopen week zijn er voor de Grote Clubactie al weer heel wat boekjes ingeleverd en stijgt de teller naar grote hoogte! Zouden we de 1000 halen? De tussenstand zullen we vanaf nu geheim houden, tot aan de prijsuitreiking in de zaal ?.

Er moeten nog 24 kinderen hun boekjes inleveren, zouden die dat deze week willen doen bij Mike, Anouk of in de doos in de kantine? Bedankt!

De opbrengst zal goed besteed worden, aan o.a. de aanschaf van nieuw materiaal zoals korfbalpalen (vervanging van de oude gele) en nieuwe ballen.
De kinderen zelf kunnen door de verkoop mooie en lekkere prijzen winnen, zoals speelgoedbonnen of een echte korfbalbal. En ook het best verkopende team wint een leuke prijs!

Vanaf zaterdag is er ook weer de mogelijkheid om loten contant te kopen aan de bar. Een lot kost drie euro en er zijn  mooie prijzen te winnen. Van elk verkocht lot gaat maar liefst 80% direct naar onze vereniging!

We hopen dat jullie massaal loten zullen (ver)kopen. Het doel dit jaar is 1000 loten (vorig jaar zijn we hier voor het eerst ruim overheen gegaan) . De tussenstand zal af te lezen zijn op de lotenmeter in de kantine.

Mochten er vragen of tips zijn, graag contact opnemen met Mike Keijer.