Kamp 2017 een groot succes

Wat een super mooie locatie hadden we in Hulshorst gevonden voor het kamp van dit jaar. We gingen dit jaar weg met 39 kinderen en 17 leiders (totaal 56). Bij aankomst werden we ontvangen door de beheerder (ONZE GIJS) en konden we gelijk gebruik maken van de nieuwe keuken/koffiebar.

De kinderen gingen naar hun (Ja, ouderwetse) tenten toe en verdeelden gelijk hun slaapplaatsen. Na de koffie en afscheid van de chauffeurs gingen we beginnen aan ons kamp. Vanaf spel 1 tot en met het eindspel op het korfbalveld van Huizen werd er gestreden door alle teams. De bonte avond is echt een bonte avond geworden met muziek, dans en plezier.

Het weer heeft er ook aan bijgedragen dat het een super kamp werd, maar de meeste bijdrage kwam van jullie zelf. Jullie hebben er een mooi kamp van gemaakt!!

Leiders, Vrije Leiders, Chauffeurs, Ouders/Opa die pannenkoeken hebben gebakken, heel erg bedankt voor een mooi en geslaagd Kamp.

Ook willen wij de Boni, Schenk Recycling, Huizer kaas-gilde, Vleeswaren Alie en Nico Klein en Multicopy bedanken voor de sponsoring.  SUPER BEDANKT!!!!

Tot volgend jaar!

Bekijk hieronder de foto's.