Doelshoppen

Giga Kangoeroedag 17 oktober: wij zoeken jou!

Woensdag 17 oktober is er weer een nieuw korfbalevenement voor basisschoolkinderen op de KVH: De Giga Kangoeroedag. Voor zo’n 150 leerlingen van De Springplank is het dan tijd om alles wat ze geleerd hebben tijdens de clinics te laten zien op onze korfbalvelden.

De ochtend duurt van 08:45 tot 10:45 uur en wij zijn op zoek naar KVH-vrijwilligers die de kinderen willen helpen bij het uitleggen en begeleiden van allerlei korfbalspellen en wedstrijdjes. Ook is dit de mogelijkheid om aan je maatschappelijke stage uren te komen, dus doe mee!

Interesse? Stuur een mailtje naar schoolkorfbalcommissie@kvhuizen.nl of neem contact op met Jelmer Rebel.

Wij hopen op veel reacties, zodat het voor de kinderen een schitterende en sportieve ochtend kan worden!