Doelshoppen

Updates en Informatie Grote Clubactie

We zijn nu drie weken onderweg en zijn al over de helft van ons doel, op dit moment hebben we officieel al 560 loten verkocht. Ga zo door! Ook is er afgelopen week weer een superlot verkocht, en is er al een tweede kind die meer dan 100 loten heeft verkocht!

In de tussenstand voor de teamprijs heeft de F2 de tweede plek overgenomen van de F1, maar staat de D1 nog steeds bovenaan.

Als je boekje vol is of je wilt niet meer verkopen dan graag je boekje inleveren zodat we nog genoeg tijd hebben om alles in te voeren en te corrigeren. Mocht je nog iemand weten die een superlot wilt kopen, dan graag contact opnemen met Mike Keijer.

Op naar de 1000!

De opbrengst zal goed besteed worden, aan o.a. de aanschaf van nieuw materiaal zoals korfbalpalen (vervanging van de oude gele) en nieuwe ballen.
De kinderen zelf kunnen door de verkoop mooie en lekkere prijzen winnen, zoals speelgoedbonnen of een echte korfbalbal. En ook het best verkopende team wint een leuke prijs!

Vanaf zaterdag is er ook weer de mogelijkheid om loten contant te kopen aan de bar. Een lot kost drie euro en er zijn  mooie prijzen te winnen. Van elk verkocht lot gaat maar liefst 80% direct naar onze vereniging!

We hopen dat jullie massaal loten zullen (ver)kopen. Het doel dit jaar is 1000 loten (vorig jaar zijn we hier voor het eerst ruim overheen gegaan) . De tussenstand zal af te lezen zijn op de lotenmeter in de kantine.

Mochten er vragen of tips zijn, graag contact opnemen met Mike Keijer.