Bekijk hier het KVH protocol verantwoord sporten (Corona-regels)

Trainingstijden veld 2021-2022

Hieronder staan de trainingstijden voor het veld voor het veldseizoen 2021/2022.
Deze trainingstijden gelden vanaf maandag 31 mei. Vanaf dan wordt er, zoals eerder gecommuniceerd, ook getraind in de nieuwe teams. De spelers die hebben aangegeven volgend seizoen geen lid meer te zijn van de KVH, zijn uiteraard van harte welkom om de resterende weken van het seizoen mee te trainen! Neem in dat geval even contact op met je huidige trainer bij welk team je het beste mee kan trainen.

Na de zomervakantie beginnen de trainingen op zaterdag 14 augustus voor de selectie S1/S2 en op maandag 23 augustus voor de overige teams.

Onder het schema met de tijden staat een schema met de veldindeling. Hierop kan je zien op welk deel van het veld je traint.

Je kan op het schema klikken om een grotere versie te openen.