SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 06-45554897
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Technische Commissie (TC)

De Technische commissie senioren is de commissie die zich binnen de KVH bezig houdt met de korfbalsport voor de senioren en jeugd. Dit houdt in dat zij o.a. verantwoordelijk is voor de teamindelingen, het wedstrijdprogramma en de trainers.
Hieronder vind je de leden van de TC en hun functie. Wij vragen aan iedereen om vragen en opmerkingen bij de juiste persoon neer te leggen.
Email: tc@kvhuizen.nl

Trainingstijden Veld najaar 2023

Concept Teamindeling Jeugd – seizoen 2022-2023

Hieronder (via Lees meer) vinden jullie de concept teamindeling voor de jeugd voor seizoen 22/23. Speciaal voor ouders/spelers die vragen of onduidelijkheden hebben o.b.v. deze concept  teamindeling organiseert de Technische Commissie een Open Inloopavond op donderdag 12 mei van 18:30 tot 19:30 uur. Op deze avond zijn de TC-leden aanwezig in de kantine om vragen te beantwoorden en onduidelijkheden toe te lichten. Hier vooraf voor opgeven is niet nodig.

Het doel van ons als TC is om op zondag 22 mei de definitieve teamindeling (inclusief trainers) te publiceren op de website en in de nieuwsbrief.  Vragen kunnen jullie altijd sturen naar tc@kvhuizen.nl  , maar gebruik hiervoor juist de Open Inloopavond van 12 mei.

Sportieve groet, De Technische Commissie

Lees meer...

Trainingstijden Veld 2022

Vanaf maandag 4 april gaan we weer trainen op het veld. Via onderstaan schema (Lees meer) kan je de trainingstijden bekijken.

Lees meer...

Trainingstijden zaal 2021-2022

Bekijk in het onderstaande schema de trainingstijden zaal 2021-2022 (klik op de afbeelding voor een grotere versie).

spankbang.cc