Spelplezier en fanatisme tijdens zonnig en geslaagd Pupillenspektakel!

Afgelopen woensdag 8 juni vond op de velden der KVH het Pupillenspektakel 2016 plaats! Zo’n 150 basisschool kinderen van groep 1 t/m 3 van verschillende scholen konden zich deze middag van hun allerbeste kant laten zien. Dit spektakel stond volledig in het teken van het thema Dieren.

Maskers maken, de giraffen voeren, dierenkorfbal spelen, pinguïn bowlen, de dorstige olifanten water geven, de krokodillenvijver oversteken en een dierenpuzzel maken! Het waren allemaal spelletjes waarmee de kinderen zich in de heerlijke zon konden vermaken.

De Schoolkorfbalcommissie bedankt alle vrijwilligers voor het helpen op- en afbouwen en voor het leiden van de spelletjes en alle kinderen voor het meedoen!

Bekijk via deze link een filmpje van deze prachtige middag! - https://magis.to/Kz5wXFcPHAEtLH8EDmEwCXx9?l=vsm&o=i&c=w

Foto's zijn via deze link te vinden (met dank aan Remco Veenendaal). Hieronder ook alvast een eerste selectie.