Schoolkorfbaltoernooi 2012 zeer geslaagd

Het schoolkorfbaltoernooi 2012 is weer achter de rug en wat kijken we terug op een geslaagd evenement. Woensdag 10 oktober korfbalden 180 kinderen enthousiast de voorrondes + finale van het SchoolKorfbalToernooi op het sportveld aan de Bovenweg te Huizen.
Voor wie nog een keer weer korfballen worden er gratis trainingen georganiseerd de komende week, lees hieronder meer.

Onder het genot van een stralend zonnetje werd er actief gespeeld om een felbegeerde beker. Ook werd er goed nagedacht over de prijspuzzel die gedurende de hele middag ingeleverd kon worden. Toen alle 6 de voorrondes gespeeld waren, werden de 12 teams bekend gemaakt die gingen strijden om de 1e, 2e en 3e plaats.

Om 19.00 uur was dan eindelijk de prijsuitreiking van zowel de prijspuzzel als van het toernooi. De volgende teams wisten de bekers te bemachtigen:

Groep 4/5:
1. Rehotbothschool groep 5 team 3
2. De Ark groep 5 team 2
3. De Parel groep 5

Groep 6:
1. Rehobothschool groep 6 team 1
2. Rehobothschool groep 6 team 2
3. Kamperfoelieschool groep 6

1. Rehobothschool groep 8 team 2
2. De Parel groep 7
3. De Parel groep 8

De winnaars van de prijspuzzel waren:
Groep 4/5: Caroline - Rehobothschool
Groep 6: Melchior - De Parel
Groep 7/8: Elise - Rehobothschool

Tot slot werden David Lodewijk en Narisha de Groot uitgeroepen tot speler en speelster van het toernooi.

Natuurlijk ontvingen alle kinderen een vaantje als aandenken aan deze gezellige en sportieve middag.

Voor de kinderen die het korfballen zo leuk vinden dat ze het nog een keer willen doen, zijn er speciaal gratis proeftrainingen. Deze vinden plaats van 18.00 – 19.00 uur op ons sportveld aan de Bovenweg op de onderstaande dagen:

• Maandag 15 oktober
  • Donderdag 19 oktober

Wij hopen je graag te zien op één van de trainingen en anders natuurlijk volgend jaar weer bij ons SchoolKorfbalToernooi.

Via deze weg willen we ook alle medewerkers (kantine, scheidsrechters, spelers demowedstrijd, opbouwers, afbouwers enz) en natuurlijk de sponsoren bedanken voor hun inzet tijdens dit toernooi!

Hieronder nog een aantal foto’s van het toernooi. Klik op een foto om een grotere versie te zien.
Let op: in de komende tijd zullen nog meer foto's worden gepubliceerd, o.a. van de winnaars.