SponsorKliks, gratis sponsoren! 

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 06-45554897
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

KVH-in-Actie (Activiteitencommissie)

De KVH-in-Actie is de activiteitencommissie van de KV Huizen. Zij organiseren elk jaar verschillende leuke activiteiten voor jeugd en senioren. Op deze pagina is veel informatie over deze commissie en de activiteiten te vinden.
Email: kvh-in-actie@kvhuizen.nl

De KVH-in-Actie bestaat uit de volgende personen:

 

Wijziging tijden voor Filmavond A-, C- en D-jeugd

Beste Jeugdleden,
 
De KVH in actie organiseert een filmavond voor de jeugdteams A, C en D. Deze filmavond zal zijn op vrijdagavond 16 oktober. Voor de C en D begint de avond om 19:00 uur en zal het rond 20.45 uur afgelopen zijn. Voor de A begint de avond om 21:00 uur.

Lees meer...

Foto's einddag

Afgelopen zaterdag (14 juni) werd het korfbalseizoen bij de KV Huizen afgesloten met de einddag. 's Ochtends was er een zeskamp voor de jeugd. 's Middags het traditionele schutterstoernooi. Daarna werd er heerlijk gegeten van de BBQ en ten slotte volgde een gezellige avond. Foto's van de zeskamp en het schutterstoernooi zijn hier te vinden, met dank aan Remco Veenendaal.

Geslaagde Hollandse avond

Als eerste hebben we heerlijk gegeten van de stamppotten gemaakt door de koks van restaurant 15a uit Bussum. Ontzettend bedankt daarvoor! Het eten was super.

Na het eten hebben we met de aanwezigen gezellig "Ik hou van Holland " gespeeld. Foto's van het eten en het spel staan hieronder.

Lees meer...

Foto's waterkorfbal 2014

Afgelopen vrijdag was het waterkorfbaltoernooi voor de jeugd in zwembad De Meent. Bekijk via deze link de foto's met dank aan Remco Veenendaal.

spankbang.cc