Bekijk hier het KVH protocol verantwoord sporten (Corona-regels)

Inschrijving kamp 2021 geopend.

Wij zijn weer gestart met de voorbereidingen voor het kamp van 2021! De commissie is uitgebreid en is volop in beweging. Helaas heeft het kamp geen doorgang kunnen vinden in 2020 en hebben we helaas ook afscheid moeten nemen van onze contactpersoon bij YMCA. Dit heeft helaas gevolgen voor ons als kampbezoeker. Waar we voorheen nog korting kregen, is dit door corona en een nieuw contactpersoon voor aankomend jaar niet meer mogelijk.

De kosten worden €71,50 p.p. voor het verblijf van woensdagavond tot zaterdagmiddag (12-15 mei 2021). Ondanks dat het dus wat duurder wordt willen wij toch daar weer heen gaan. Dit omdat we daar beschikken over een eigen ruimte voor onze activiteiten en alles geregeld is van ontbijt tot diner.

Mocht u hier vragen over hebben, andere suggesties hebben of willen sponsoren dan kan u hiervoor terecht bij de kampcommissie (kampcommissie@kvhuizen.nl of via de telefoonnummers op het inschrijfformulier).

Inschrijven voor het kamp kan door dit inschrijfformulier te downloaden en in te vullen. Inleveren kan bij een van de leden van de kampcommissie (Sjaak, Judith, Paula, Milou of Pim)