Kampovernachting groot succes

Voor het eerst sinds twee jaar, vond er weer een kamp plaats bij de KV Huizen. Voorafgaand aan de einddag mochten de jeugdspelers een nachtje slapen in het sportcomplex. het werd een heel gezellige avond en nacht. Volgend jaar willen we weer drie nachten weg gaan.
Lees hieronder het verslag van de overnachting en bekijk de foto's.

De Kampovernachting begon op vrijdag 12 juni en we hadden mooie weer . Na alle spullen neergezet te hebben, begonnen we met een vossenjacht. Er liepen 11 vossen rond en de groepen moesten bij hen een letter verzamelen, zodat ze een woord kregen. Daar maakten zij een slagzin van en deze werd ingeleverd om te kijken wie er met de prijs vandoor gingen (de winnaar was het groepje Jelmer Rebel).

Daarna werden de oudere kinderen weggebracht door vrijwilligers (ouders bedankt) voor een dropping en de jongere groep kreeg een dvd te zien van ons thema Disney. En daar mocht natuurlijk geen popcorn en chips bij ontbreken. Na de film gingen ze naar bed en een klein uurtje later kwam de eerste groep van de dropping al binnen, wat drinken en vertellen wat er onderweg gebeurd was. Zo kwamen ze 1 voor 1 binnen. De laatste was rond kwart over twaalf binnen.

Nadat ze alles verteld hadden en ze wat gedronken hadden, gingen ze naar hun slaapplek om verder te chillen!!! Ze hebben dat ook echt volgehouden om de hele nacht lekker wat te doen. Zelfs de dames van de D hebben de nacht mee gemaakt. ‘s Morgens om 8 uur werd er aan het ontbijt begonnen en gelijk maakten we een lunchpakketje klaar, want zaterdag stond vol met activiteiten van onze einddag voor de deur.

We bedanken alle mensen die ons hebben geholpen om deze dag/nacht tot een goed einde hebben gebracht en ook de sponsors die voor de lekkere dingen hebben gezorgd (Lidl en Schenk BV).

En we zeggen tot volgend jaar en dan gaan we er drie dagen van maken, dus hou de datum (word spoedig bekend gemaakt) alvast vrij!!!

Hieronder de foto's van het kamp!