Kamp 2012: wederom een groot succes!

Vorige week was de KV Huizen weer op kamp in Woudenberg. Dit jaar was het thema Herrie in de KVH Keuken. Vier dagen lang werd er door vijf restaurants tegen elkaar gestreden om de Gouden Kei.

Zo werd er op de eerste dag al gekookt voor een jury onder leiding van Herman den Blijker. Verder werd er onder andere gekorfbald op het strand, was er een tienkamp (scheerschuim, pap en water!), moest er een moord opgelost worden tijdens het nachtspel en was vrijdagavond de traditionele bonte avond, waarop alle restaurants een reclamespot lieten zien.

Ook waren er dit jaar voor het eerst fietsen mee op kamp. Op vrijdag werd in de stralende zon dan ook een fietstocht door de omgeving gemaakt.
En op zaterdag werd het kamp afgesloten met een gezellig uurtje bowlen in Huizen.

Uiteindelijk was de overwinning voor Ristorante Cestino con i Baffi, dat op de laatste dag nog net Restaurant de 9 P’s van zich af wist te houden.

Het was ook dit jaar weer een zeer succesvol kamp. Ben je niet mee geweest, dan heb je echt wat gemist.

Hieronder nog een aantal foto’s. Voor de kampdeelnemers volgen binnenkort meer foto’s.