Bekijk hier het KVH protocol verantwoord sporten (Corona-regels)

JAV 2020 - voortgang 2de termijn en afsluiting

De tweede termijn m.b.t. de reacties JAV 2020 is verlopen. De binnengekomen reacties zijn besproken. Via deze link zijn de reacties te downloaden. In het stuk zijn tevens de besluiten genomen in de JAV 2020 te vinden. Om de link te kunnen openen heeft u een MijnKVH account nodig. De stukken zijn ook op te vragen bij het secretariaat (secretariaat@kvhuizen.nl).

Het bestuur bedankt allen die een bijdrage hebben geleverd aan deze bijzondere JAV 2020 en hoopt in 2021 weer een normale JAV te kunnen houden.

Daarnaast is een bedankje aan ons allen op zijn plaats. De manier waarop de vereniging in de breedte met de beperkingen van de coronacrisis omgaat bewijst de veerkracht van de vereniging en geeft vertrouwen voor de toekomst. Dat geldt niet alleen voor onze korfballers en vrijwilligers, maar ook voor onze sponsors die ons in die ook voor hen moeilijke tijd toch trouw blijven steunen.

Hiermee is de JAV 2020 afgehandeld. In de bestuursvergadering van 1 december wordt de JAV 2020 geëvalueerd.