Oproep kantinediensten

Beste ouders,

Nu het korfbalseizoen weer begonnen is, hebben we jullie hulp weer nodig voor de kantinediensten.
Het zou toch jammer zijn als je naar een korfbalwedstrijd van je dochter/zoon komt kijken en je niet kunt genieten van een heerlijk kopje koffie/thee en wat lekkers omdat er geen barbezetting is.
En ja, iedereen heeft het druk met werk, gezin, kinderen op andere sportverenigingen.
Toch vragen we jullie om 2 en/of 3 uurtjes vrij te maken en te komen helpen bij de kantinediensten. Ook als je geen ervaring hebt met kantinediensten kan je je aanmelden want je wordt netjes ingewerkt.
Op de site kan je hier het rooster van de kantinediensten voor het veldseizoen zien. Overal waar CKB bij staat daar zoeken we nog mensen voor.
Heb je vragen of wil je je aanmelden, mail dan naar kantinebeheer@kvhuizen.nl dan neem ik contact met je op of vul je naam graag in bij de desbetreffende kantinedienst.

Namens de CKB,
Marjan Bunschoten