Update Grote Clubactie

Na vier weken Grote Clubactie actie staat de teller inmiddels al op meer dan 1000 loten en is het gestelde doel nu al gehaald! Maar nu gaan we natuurlijk proberen om het aantal van vorig jaar (1481 loten) te verbreken of misschien zelfs wel ons record van 2 jaar geleden!

En wist je dat:
  • er steeds meer kinderen een extra boekje hebben gehaald?
  • Teun nu ook al meer dan 200 loten heeft verkocht, net als Daan?
  •  we dit jaar een record aantal superloten (6 of meer) en contante loten (450) zullen verkopen?
  • je de tussenstand kunt aflezen op de lotenmeter in de kantine?
  • op dit moment de F1 de koppositie heeft overgenomen van  de D1 voor de teamprijs?
  • je ook online loten kunt bestellen via  https://toolbox.clubactie.nl/actie/KorfbalverenigingHuizen

Als je boekje vol is of als je klaar bent, graag deze inleveren in de speciale inleverdoos in de kantine. Ook kun je daar weer een nieuw boekje krijgen. En mocht je iemand weten die ook een superlot wil kopen of voor andere tips of vragen, dan graag contact opnemen met Mike Keijer.

Samen op weg naar de 1000 loten -> naar de 1481 loten!