SponsorKliks, gratis sponsoren!  

Adres en contact

Kantine (veld en sporthal De Meent)
Bovenweg 5

1276 XZ Huizen
Telefoon : 035-5265876

Secretariaat:
secretariaat@kvhuizen.nl
Telefoon: 035-5446035
Wedstrijdsecretariaat:
wedstrijdsecretariaatjeugd@kvhuizen.nl
wedstrijdsecretariaatsenioren@kvhuizen.nl

Programma

Uitslagen

Kalender

Metha Rodenburg overleden

Vandaag bereikte ons het verdrietige bericht dat afgelopen zaterdag 3 november Metha Rodenburg is overleden. Metha is 66 jaar oud geworden. Veel van ons kennen Metha niet, mede omdat zij door haar ziekte al een hele tijd niet meer op de vereniging kon komen. Korfbal is Metha met de paplepel ingegoten. Komend vanaf Oranje Nassau in Amsterdam is Metha in de zomer van 1985 lid geworden van de KV Huizen.

Naast haar eigen lange korfbalcarrière was zij ook altijd actief in de jeugd. Van de allerjongsten tot de wat oudere jeugd. Van trainer/coach/begeleider tot lid van de schoolkorfbalcommissie en technische commissie jeugd. Begin jaren 2000 is Metha een aantal jaren, eerst in een duobaan, bestuurslid technische zaken geweest en na een splitsing van de portefeuille technische zaken in senioren en jeugd, bestuurslid technische zaken jeugd. Met haar altijd positieve en inspirerende manier van werken en communiceren heeft Metha enorm bijgedragen aan de groei en ontwikkeling van de toenmalige jeugdafdeling van de vereniging. Namens de vereniging wensen wij haar man Jaap en zoon Wilbert met zijn vrouw Maritza en (klein)kinderen ontzettend veel sterkte met het verwerken van dit verlies.  

De afscheidsbijeenkomst zal plaatsvinden op vrijdag 9 november om 12.00 uur in het crematorium Den en Rust aan de Frans Halslaan 27 in Bilthoven. Na de plechtigheid is er gelegenheid tot condoleren in de ontmoetingsruimte van het crematorium. Voor wie een kaart wil sturen, doe dit naar de Familie J. Rodenburg, Middelgronden 235, 1274 BL Huizen.